Comunicat Fundatia Comunitara Prahova.O seară magică la Cercul de Donatori Ploieşti
Seara de 15 mai a fost o reconfirmare pentru noi toţi că împreună putem schimba comunităţile în care trăi, din aproape în aproape. Mulţumim tuturor celor 50 de donatori care au fost alături de noi şi împreună am strâns bani şi promisiuni de plată în valoare de 12.380 lei.  Proiectul Organizaţiei Umanitare Concordia - Casa Eva a strâns promisiuni în valoare de 6020 lei şi astfel pot achiziţiona o bucătărie nouă pentru cei 27 de copii ce gătesc zilnic în Casa Eva.  Pentru viitoarea fundaţie a casei familiei Iancu am strâns promisiuni de plată în valoare de  6360 lei şi astfel sunt mai aproape de a-şi reconstrui casa ce a ars de Paşte.

Evenimentul a fost găzduit cu generozitate de către partenerii Fundaţiei Comunitare Prahova, BMW Proleasing Motors, o companie care oferă un exemplu de implicare în comunitate!

Mulţumim ambasadorilor şi membrilor Cercului de Donatorii: Liliana Maxim Minculescu, Corina Petcu Nan, Burlacu Daniela, Bia Danilov, Cristina Moraru, Camelia Sandu, Marcela Ghita.

Mulţumim partenerilor care sunt alături de noi la fiecare eveniment, Claudius Dociu, Daniel Costache, Sorin Petculescu - Fotografie Comerciala Ploiesti, Madalina Monica Tuinete.
Florentin Eduard Stoica ne-a impresionat în deschiderea evenimentului, iar Mihaela Istrate ne-a emoţionat cu gândurile frumoase caligrafiate.

Mulţumim pentru susţinere partenerilor: Cramele Halewood - Pivniţele Rhein - AZUGA, Cofetaria Andrei Ploiesti, Trăieşte Sanatos-Cabinet de Nutritie, Fitness NICO - Asociaţia sportiva Intoarce-te la Sport, Artist plastic Medeea Stanescu, Hollywood Experience Beauty Salon, Camelia Luciana Sandu, Cristina Moraru.

Mulţumim pentru documentarea şi promovarea cauzelor Observatorul Prahovean.

Toate fotografiile de la această ediţie se regăsesc în acest album - Sorin Petculescu - fotografie comerciala Ploiesti

În cele 11 ediţii ale Cercului de Donatori Ploieşti împreună am susţinut 31 de iniţiative locale şi am acordat fonduri în valoare de 114.750 lei.

Dacă nu ai putut  ajunge, dar vrei să susţii proiectele acestei ediţii, poţi face o donaţie până pe 15 iunie online, prin transfer bancar  în contul Fundaţiei Comunitare Prahova sau ne putem întâlni pentru a-i colecta. Banii vor ajunge la proiectul la care îţi doreşti.  Cont bancar: IBAN RO61 RNCB 0205 1348 8900 0001 deschis la Banca Comercială Română S.A.– Sucursala Prahova.