O familie din localitatea Pucioasă are nevoie de ajutorul nostru
În urmă cu câteva zile am primit pe adresa redacţiei un apel disperat din partea unei familii nevoiaşe din oraşul Pucioasa, judeţul Dâmboviţa.
" Suntem din localitatea Pucioasă, jud Dâmboviţa, venitul pe luna este de 1500 de lei, sunt angajată ca asistent personal.
Am 3 copii, un băiat în vârstă de 14 ani şi două fetee în vârstă de 10 şi 16 ani.
Problemele copiilor mei au început de când erau mici. Pe fiecare lună plătim lumina, gaze, întreţinere, apa, chirie. Fata (Ioana Valentina) are amitrofie slinala tip 2 şi canulă traheostomie şi îi trebuie un aparat de aspirat secreţi, iar băiatul (Andrei -Alberto) trebuie operat la coloană, fiind şi el diagnosticat cu amitrofie slinala tip 2, urmând să facă o operaţie, altfel nu mai poate merge niciodată, fata cea mare nu are nici o problemă de sănătate ", ne-a spus doamna Elena Chiran.
 Cele 5 suflete locuiesc într-un apartament cu 2 camere, într-un bloc ANL, oferit de Primăria Pucioasă.
Soţul doamnei, are şi el nevoie de ajutor, neputand sa respire fără aparat, fiind diagnosticat şi cu diabet.
Venitul familiei este de 600 lei (pensia tatălui) şi salariul doamnei, ca asistent personal, însă cheltuielile sunt de aproximativ 1500/lună
Cei care doresc mai multe informaţii şi doresc să ajute familia Chiran, au la dispoziţie numărul de telefon: 0787.459.493 sau pagina de facebook: https://www.facebook.com/ioana.scumpatha.9