Doua  cauze sustinute anul acesta la  Cercul de Donatori Ploieşti

Miercuri ,15 mai începând cu ora 18.00 la BMW Proleasing Motors, te aşteptăm cu drag la showroom-ul din Sos. Ploiesti – Buzau nr. 505, DB 1B.
Cercul de Donatori Ploieşti este un eveniment bianual de strângere de fonduri, organizat de Fundaţia Comunitară Prahova.

Cauzele susţinute împreună devin realitate!

Casa Eva este centrul din Ploieşti al Asociaţiei Concordia unde 27 de tineri, care frecventează cursurile de liceu, de facultate sau şcoală de meserii, sunt găzduiţi şi educaţi pentru a deveni independenţi, oameni capabili să trăiască pe cont propriu, persoane integrate social. În Casa Eva fiecare tânăr este implicat în toate activităţile necesare unei vieţi independente. Ei se gospodăresc, fac curat şi gătesc pe rând pentru toţi beneficiarii. În prezent au aceleaşi dulapuri de bucătărie pe care le folosesc de la deschiderea centrului, de acum 14 ani, deteriorate şi neigienice. Au nevoie de ajutorul nostru pentru a cumpăra mobilierul de bucătărie. Prin donaţia noastră, prin faptul că le oferim condiţii să gătească într-o bucătărie igienică şi sigură, îi susţinem şi noi în efortul lor de a învăţa să fie oameni responsabili.
Ambasadorul proiectului este Corina Petcu, HR Manager.

 

 

 

„O familie formată din nouă oameni a rămas fără acoperiş deasupra capului chiar în a doua zi de Paşte. S-a întâmplat în comuna Balaca din Prahova. În mai puţin de un sfert de ceas, trei locuinţe au fost făcute scrum. Trei copii cu vârste de 12, 7 şi 5 ani, şi şase adulţi au rămas pe drumuri. Norocul  oamenilor a fost că au reuşit să iasă teferi din locuinţe, doar cu hainele de pe ei. Acum sunt nevoiţi să reconstruiască totul de la zero. Sunt oameni foarte gospodari, toţi lucrează în fabricile de prin împrejurimi, însă pe salarii minime, iar bătrânii sunt pensionari. Copiii au rezultate excepţionale la şcoală. Acum nu mai au nimic.” Lili Maxim - jurnalist Observatorul PH şi ambasadorul proiectului.

Le este imposibil sa reuşească fără ajutorul nostru, al tuturor!
Prin Cercul de Donatori punem umărul la apelul umanitar făcut în beneficiul lor. Prin donaţiile noastre putem să le oferim sportul necesar pentru face primul şi cel mai important pas către o viaţă normală.  Implicarea noastră este un ajutor salvator!