Alearga în super cursa faptelor bune, eveniment organizat de Fundaţia Comunitară Prahova

Eşti ploieştean? Îţi place să te implici în viaţa comunităţii? Ai un stil de viaţă activ? Atunci sigur vrei să alergi în super cursa faptelor bune, eveniment organizat de Fundaţia Comunitară Prahova,  pe 9 iunie, în Parcul Municipal Vest. Pentru a participa la cel mai dinamic eveniment filantropic trebuie să te înscrii ca alergător până pe 31 mai.  Şi aşa poţi susţine schimbarea, pentru că  25% din taxa fiecărui alergător se duce către unul dintre cele 6 proiecte înscrise. Descoperă-le pe toate aici => http://bit.ly/2LNjmd5 . Totodată, e bine să ştii că poţi dona şi dacă nu poţi alerga!

”Aşadar, până pe 31 mai te poţi înscrie la una dintre cele 4 curse ale competiţiei:

·                       Semimaraton – cursă individuală de 21 de km la care se pot înscrie doar persoanele peste 18 ani, iar minorii între 16 şi 18 ani doar dacă sunt legitimaţi la un club sportiv, taxa fiind de 75 lei/persoană

·                       Semimaraton – cursă în ştafetă de 21 de km. Grupurile pot fi formate din 2 sau 4 persoane, iar taxa este de 75 lei/persoană.

·                       Cros – cursă de 3 km unde se poate înscrie orice persoană peste 14 ani, taxa fiind de 50 lei/ persoană

·                       Cursa familiilor – cursă de 1 km unde se pot înscrie grupuri care sunt sau se simt a fi o familie (maxim 5 membri/familie)., taxa fiind de 30 lei/familie.

 

Citeşte regulamentul de participare a alergătorilor şi apoi te poţi înscrie completând acest formular.

Fiecare alergător primeşte kit-ul alergătorului ( număr personalizat, cip cronometrare (doar pentru cursa de Semimaraton stafetă şi individual), acces la punct de hidratare start/finish şi pe traseu, diplomă, medalie, cadouri de la sponsori/ organizator), iar tricoul oficial al competiţiei se poate achiziţiona separat pentru 15 lei.

Dacă nu poţi participa, dar îţi doreşti să susţii unul sau mai multe proiecte poţi dona aici => http://bit.ly/2Jcz9Qu

Semimaratonul Ploieşti 2019 îşi doreşte să strângă laolaltă: persoane pentru care alergatul este un stil de viaţă, familii cu copii care percep alergatul ca pe un timp petrecut cu folos împreună, persoane care vor să se implice activ în suştinerea unei cauze, ONG-uri şi grupuri de iniţiativă care au nevoie reală de ajutor şi susţinere financiară, companii, corporaţii şi antreprenori locali şi nu numai care vor să se implice în procesul de fundraising.

Pentru a fi la curent cu detalii despre eveniment, înscrieri, donaţii, stai cu ochii pe site-ul www.semimaratonploiesti.ro şi pe paginahttps://www.facebook.com/SemimaratonPloiesti/.”

 

Semimaraton Ploieşti este un eveniment sportiv filantropic organizat de către Fundaţia Comunitară Prahova, cu sprijinul Primăriei Municipiului Ploieşti, Romanian-American Foundation, Friends For Friends Foundation  şi al partenerilor locali.