Prima etapă a Campionatului de Raliuri pentru Vehicule Istorice are loc în Prahova

Clubul Vehiculelor de Epocă organizează în Prahova, în perioada 3-4 mai, raliul de regularitate pentru vehicule istorice “OLD CARS RALLY PRAHOVA 2019”, cursa fiind prima etapă din cadrul Campionatului de Raliuri de Regularitate pentru Vehicule Istorice” (CRRVI). Startul şi sosirea vor avea loc la Ploieşti, iar popasul din noaptea de 3 spre 4 mai se va face la Sinaia.

"La eveniment se pot înscrie automobile şi motociclete istorice cu sau fără atestat de vehicul istoric. Se pot accepta în concurs şi automobile şi motociclete yougtimer (peste 20 de ani de la data fabricaţiei) care, de asemenea, vor avea un clasament separat. Se mai poate participa şi în regim de raid automobilistic cu vehicule fabricate până în anul 2000. Se vor putea organiza clasamente monomarcă pentru mărcile auto care au minim trei automobile participante. De, asemenea dacă vom avea minim trei motociclete acestea vor beneficia de un clasament separat şi premii", au anunţat organizatorii.

Regulamentul particular şi alte amănunte despre concurs vor fi publicate pe websiteul Clubului Vehiculelor de Epocă.

Înscrierile au început pe 25 martie, iar situaţia va fi actualizată periodic, pe site-ul Clubului Vehiculelor de Epocă http://www.clubulvehiculelordeepoca.ro.

Sursa foto:  Facebook/ Clubul Vehiculelor de Epocă

Sursa:http://www.telegrama.ro/