Pentru Irina Violeta Ionita,Iepurasul de Paste a venit mai devreme (foto si video )

Sambata,20 aprilie a.c., a avut loc la Sala de Sport “Leonard Doroftei “ un eveniment caritabil pentru Irina Violeta,o fetita de 6 luni diagnosticata cu cu amiotrofie musculară spinală

Evenimentul a fost organizat de site-ul independent de stiri www.infoploiesticity.ro , ACS Dinamo Victoria Ploiesti SI DJ Kabal in colaborare cu CSM Ploiesti ,DJ Marian Anghel si DGASPC Prahova .

Evcenimentul a fost deschis de tobosarii de la Organizatia Umanitara Concordia Romania .
Momentele de dans au fost sustinute de trupele :Just Dance,Studio Elite Dance,Asamblul Kymata , Asamblul “Doina Prahovei “ si Rebel Cabaret .

Reprezentantii ISU Prahova au prezentat un atelier de preventie la cutremur si prim ajutor .

In afara de momentele speciale de dans,au avut loc si doua meciuri de mini fotbal intre echipe de juniori si seniori,astfel :FC Petrolul Ploiesti ( antrenor Ciprian Pura ) a invins Organizatia Umanitara Concordia Romania ,iar la seniori Radio Prahova a invins gruparea de suporteri ai echipei Petrolul Ploiesti ,YOUNG WOLVES .

Pe langa toate aceste surprise, a avut loc si o demonstratie de kickboxing a sportivilor de la ACS Ambitia MMA Madalin , o expozitie de pictura realizata de detinutii de la Penitenciarul Ploiesti si o demonstratie de facepainting realizata de Funtastic Fiesta .


In cadrul evenimentului a fost organizata o strangere de fonduri financiare pentru Irina Violeta Ioniţă ,din localitatea Tatarani , judetul Prahova in varsta 6 luni ,care a fost diagnosticata de curand cu amiotrofie musculară spinală. O boală rară care afectează toţi muşchii corpului până când pacientul paralizează.
Intreaga poveste la linkul: http://infoploiesticity.ro/social/2370-irina-violeta-ionitala-doar-5-luniare-nevoie-de-ajutorul-nostru-video.html
Cine doreşte şi poate sa facă donaţii o pot face in contul RO89BRDE300SV57251353000 (Ioniţă Daniel Stelian ).

Nae Gabriel si-a scos tricoul la licitatie.

Fostul fotbalist al echipei Petrolul Ploiesti si-a scos la licitatie tricoul de joc,din liga a 4 a ,special pentru acest eveniment.

O alta licitatie a fost organizata d egruparea Young Wolves,care a scos la vanzare o esarfa cu Petrolul Ploiesti si un tricou cu "Petrolul nu moare ". 

Suma stransa la eveniment a fost de 1816 lei,banii ajutand-o pe Irina la diferite analize .
Nevoie urgenta de lapte …
Irina are nevoie pe langa ajutorul financiar si de lapte hip ha ( lapte hipoalergic ) care este combinat cu lapte organic 2. Acest lapte se gaseste in farmaciile Maxi Pharma ,laptele fiind bun pentru tranzitul intestinal .
Parteneri : Asociatia "Curcubeul Autismului "Prahova,Enya Hand Made,Teatrul “Toma Caragiu “ Ploiesti,HAD Security,Funtastic Fiesta,Politia Locala Ploiesti,Penitenciarul Ploiesti,Eden Salon,Fitness Club Nico,Salon EclipsE .
Sponsori : Market Gargarita ( un market cu gust ) ,Tymbarkt,Maspex,Reci si Calde si Sindicatul Liber Massa .
Partener foto : Photo Studio Ploiesti ( Andrei Mihai Gratie )
Parteneri mass-media:www.stirileproprahova.ro,www.prahova-news.ro,reporterdeprahova.ro,www.ziarulprahova.ro,Radio Prahova , VP TV ,Realitatea.Net
Au prezentat :Petty Musa si Marlen Mery

Sonorizare :Marian Anghel 

foto:PhotoStudio Ploiesti ( Andrei Gratie )