Aleargă pentru tinerii înscrişi la Şcoala de Meserii CONCORDIA Romania

Aleargă pe 12 mai şi fii eroul tinerilor dezavantajaţi, cărora viaţa nu le-a oferit un start favorabil! Cu ajutorul tău, tinerii vor învăţa o meserie la Şcoala de Meserii CONCORDIA şi vor putea să îşi găsească un loc de muncă şi un rost în viaţă.

Ce trebuie să faci?

I. Înscrie-te la cursele Volkswagen Bucharest HALF MARATHON până pe 29 aprilie sau direct la Sport Expo, pe 10 şi 11 mai! Alege o cursă!     

Companiile pot face înscrieri până pe 26 aprilie.

 

II. Plăteşti taxa de participare online pe site-ul oficial Volkswagen Bucharest HALF MARATHON alegând Organizaţia Umanitară CONCORDIA la cauza susţinută.

III. Poţi deveni fundraiser pentru cauza noastră pe platforma Galantom.ro! Trimite un mail la anca.sandu@concordia.org.ro şi noi te ajutăm să îţi creezi un cont.

Ce cauză susţii?

Şcoala de Meserii CONCORDIA din cadrul Centrului Austriac pentru Educaţie şi Formare Profesională CONCORDIA oferă oportunităţi incluzive de formare profesională pentru 40 de tineri anual, garantând accesul tinerilor defavorizaţi social la educaţie şi formare profesională de calitate.

Centrul organizează cursuri de formare profesională cu o durată de un an pentru meseriile de brutar, tâmplar, bucătar, chelner şi lucrător în cultura plantelor, iar la terminarea acestor cursuri, în urma unui examen, absolvenţii primesc o diplomă recunoscută de către Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC) şi în Uniunea Europeană. Cursurile organizate de Şcoala de Meserii CONCORDIA pun un mare accent pe formarea practică, 75% reprezentând pregătire practică şi 25% teorie.

Poţi fi la curent cu activităţile Şcolii de Meserii pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ScoalaMeseriiConcordia/

Elevii atelierelor de tâmplărie şi agricultură locuiesc într-una din casele de la CONCORDIA Oraşul Copiilor din Ploieşti, Şoseaua Centura de Vest 1A. Aceştia beneficiază, două zile pe săptămână, de programul Şcoala pentru Viaţă şi au acces mai uşor la psiholog, case manager, job coach, precum şi la alte activităţi educative şi recreative desfăşurate în cadrul şcolii. 

Contact

Pentru mai multe detalii despre înscrieri sau dacă vrei să fii voluntar în echipa de organizare, contactează-ne: 

Anca SANDU | anca.sandu@concordia.org.ro | M +40 722 242 448