Clubul ROTARY Ploieşti va organiza în data de 30 martie 2019 o acţiune de plantare puieţi pe Centura de Est a Ploieştiului

Pentru al şaselea an consecutiv, Clubul ROTARY Ploieşti va organiza în data de 30 martie 2019 o acţiune de plantare puieţi pe Centura de Est a Ploieştiului, o nouă etapă din proiectul ambiţios de a crea şi întreţine o perdea forestieră antipoluare în zonă.

Ca şi în anii precedenţi, la acţiune vor participa numeroşi voluntari, printre care se vor afla membri ai Clubului Interact Ploieşti şi tineri de la Organizaţia Umanitară Concordia, precum şi elevi ai Liceului Tehnologic de Transporturi, ai Liceului “Anghel Saligny” şi ai Şcolii Generale “Nicolae Simache”.

De altfel, proiectul, care este sprijinit în continuare de Rafinăria Petrotel Lukoil, are drept partener Inspectoratul Şcolar Judeţean Prahova, alături de Primăria Ploieşti şi Regia Naţională a Pădurilor ROMSILVA – Direcţia Silvică Prahova.

Potrivit iniţiatorilor proiectului, anul acesta vor avea loc lucrări de completare a celor cinci hectare împădurite în anii trecuţi, voluntarii urmând să planteze în zona rampei de gunoi Teleajen nu mai puţin de 3000 de puieţi de salcâm.

Suntem siguri că, împărtăşindu-ne convingerea potrivit căreia prin implicarea tinerilor în astfel de acţiuni în sprijinul comunităţii sădim în conştiinţa acestora dorinţa de a deveni cetăţeni responsabili şi implicaţi în viaţa oraşului, veţi aduce în atenţia publicului ploieştean aceste informaţii şi de aceea vă mulţumim pentru sprijinul acordat, asigurându-vă totodată de întreaga noastră consideraţie.

sursa:Comunicat Rotary Club Ploieşti