Primavara a venit cu cadouri pentru copiii din 3 centre sociale din judetul Prahova

Duminica , 10 martie a.c.,a avut loc la Filarmonica " Paul Constantinescu " un superb spectacol caritabil pentru 3 centre de asistenta sociala din judetul Prahova.
Sub organizarea Info Ploiesti City,ACS Dinamo Victoria Ploiesti,DJ Kabal si Filarmonica " Paul Constantinescu " in colaborare cu DGASPC Prahova evenimentul s-a numit " Zambet de primavara pentru copiii si bunicii nostri " si a fost un succes local .
Pe langa momentele artistice pregatite de trupe locale,artisti locali si 4 copii de la centrele rezidentiale din subordinea DGASPC Prahova, a fost organizata si o strangere de rechizite, produse de uz personal, alimente neperisabile si produse de curatenie.
Toate donatiile vor ajunge la Complexul  de Servicii Comunitare “Sfânta Filofteia “Câmpina , Centrul de plasament Câmpina si la Complexul de Servicii Comunitare Fîntînele
Cele mai multe donatii venind din partea copiilor de la Studio Elite Dance ( acestia donand rechizite, produse de ingrijire personala si alimente neperisabile ).
Alte donatii venind din partea publicului si din partea Asociatiei Tengu Dojo.
Astfel,au fost donate 21 de pachete si cutii,care au continut rechizite,produse alimentare neperisabile,produse de curatenie si ingrijire personala,articole de imbracaminte pentru copii .
Momentele au fost  sustinute de : artiştii de la Clubul Artist, toboşarii de la Organizaţia Umanitară Concordia România, Marlen Mery, Larisa Necula, Elena Ene, Liviu Marin, Eduard Stoica, Agatha Toma, Elena Moldoveanu, Crina şi Alin David, Delia Popa, Fabiana Vuta, Dragos Mihai,Ioana Dinu ; trupele de dans : Dia Fun, Studio Elite Dance şi Happy Dance.
IONELA IANA, CODRUTA BONCU , CLAUDIU VISA,ANGHEL ROXANA , CRISTINA PUIU ( cei 4 fiind de la Centrul de Plasament Campina si Complexul de Servicii Comunitare „Sf. Filofteia” Campina).
Alte momente interesante au fost o expozitie de desene si creatii handmade  realizate de copiii si adultii din centrele rezidentiale aflate in subordinea DGASPC Prahova ,dar si un atelier de prim ajutor realizat de ISU Prahova.
Evenimentul a fost prezentat de jurnalistul Virgil Radulescu si de actrita Petty Musa.


Parteneri: PhotoStudio Ploieşti, Pufy Art, Salon Eden, Teatrul ”Toma Caragiu “ Ploiesti , Cabinetul particular de psihologie Cătălina Dan, HAD  Security, Penitenciarul Ploieşti, ISU Prahova, Fitness Club Nico, Studio EclipsE,Politia Locala Ploiesti .
Parteneri media: Valea Prahovei TV, www.stirileproprahova.ro,www.prahova-news.ro,www.ziarulprahova.ro
Sponsori: ,Gruparea T2 Petrolul Ploiesti,Asociatia " Tengu Dojo" ,  Market Gărgăriţa,Cartuse Ph si Erebi Internaţional.

Sonorizare: DJ Marian Anghel.

Video AICI : https://www.facebook.com/gipy.georgiana/videos/1283248528493468/