Donam sânge pentru Andreea şi George, campanie umanitară pentru victimele accidentului rutier din zona localităţii Gura Viitoarei
Luni dimineaţa, în jurul orei 2.20 cei doi au fost victima unui accident rutier în zona localităţii Gura Viitoarei, jud. Prahova. 
 George are vârsta de 21 de ani, iar iubita să 18 ani, cei doi se afla în stare gravă la UPU Prahova, viaţa lor fiind legată cu un fir de aţă.
 
Info Ploieşti City şi ACS Dinamo Victoria Ploieşti în colaborare cu Centrul de Transfuzii Sanguine Ploieşti au demarat în regim de urgenţă campania " Donam sânge pentru Andreea şi George" ( https://www.facebook.com/events/294044517945957 ) , luni seara a fost lansat un apel (disperat) la donare de sânge pentru cei doi, iar în cursul zilei de azi şi zilele viitoare, se pot face donaţii de sânge, din orice grupă sanguină, potrivit medicilor de la UPU Prahova, fiecare donaţie le poate salva viaţa celor doi.
Cei care doresc să-i ajute, sunt aşteptaţi zilnic, între orele 8-13.00 la Centrul de donaţii sanguine Ploieşti, Şoseaua Vestului, nr. 24 A sau de urgenţă la UPU Prahova, cu specificaţia " Pentru Andreea şi George ".