Un copilaş în vârstă de 6 luni, din Iaşi, are nevoie URGENTĂ de sânge

Un copil în vârstă de 6 luni pe nume Păduraru Ştefan Robert, din Iaşi este diagnosticat cu leucemie şi are deficit mare de trombocite, micuţul momentan este internat pe secţia TERAPIE INTENSIVĂ copii, din cadrul Spitalului Sfânta Maria Iaşi.

Ştefan Robert are nevoie URGENTĂ de sânge, recoltare de CONCENTRAT TROMBOCITAR UNITAR de la donatori bărbaţi cu GRUPA SANGUINĂ AB IV pozitiv cu vârsta până în 50 de ani.

În ajutorul familiei şi a micuţului, Silviu Geandra (un sportiv şi poliţist cu suflet mare, luptător în cadrul Departamentului SAS (MAI) - Bacău, component al lotului Naţional de Unifight, multiplu campion naţional şi european de Unifight) împreună cu Info Ploieşti City, ACS Dinamo Victoria Ploieşti şi DJ Kabal în colaborare cu Centrul de Transfuzii Ploieşti au lansat campania umanitară " Sânge pentru Ştefan Robert".

Aşadar, zilnic de luni până vineri, între orele 09.00-12.00, vă aşteptam la Centrul de Transfuzii Ploieşti, pentru a-i salva viaţa lui Paduraru Ştefan Robert.

Cei care doresc să ajute familia sau să afle mai multe detalii despre caz au la dispoziţie nr. de tel: Date contact: 0756.876.647(tatăl); 0751.324.974(mama)

Cei care doresc sa doneze sange sunt asteptati la Centrul de Transfuzii Ploieşti  ( Şoseaua Vestului, Nr. 24 A ),de luni pana vineri ,intre orele 09.00-12.00 ,iar  locuitorii mun. Iaşi la CRTS  (str. Nicolae Bălcescu.nr.21 ), programul Centrului fiind luni-vineri,intre orele 07.00-13.00.

 

Alte detalii despre campanie AICI