Acordarea voucherelor de vacanţă se va amana  până la 1 iulie 2017

Acordarea voucherelor de vacanţă se va proroga doar până la 1 iulie, iar din această dată fiecare bugetar va primi câte un astfel de voucher care va avea valoarea unui salariu minim net garantat, de 1.450 lei, a declarat, miercuri, preşedintele Confederaţiei Sindicale “Cartel Alfa”, Bogdan Hossu, după discuţiile avute în Comisia de Dialog Social de la Ministerul Finanţelor.

Cele două părţi au discutat despre parametrii macroeconomici ai bugetului pe 2017.

”În problema voucherelor de vacanţă, nu se va proroga decât până la 1 iulie, de la 1 iulie se va aplica un voucher de vacanţă pentru fiecare bugetar în valoarea salariului minim garantat în plată de 1.450 de lei”, a spus Hossu.

Preşedintele „Cartel Alfa” a subliniat că pentru sectorul bugetar s-a confirmat garantarea acoperirii creşterilor salariale, conform actelor normative date până acum.

Hossu a precizat că, la discuţiile purtate marţi noapte, au fost corectate anumite probleme legate de alocări suplimentare de fonduri pentru salarii.

Continuare aici : http://jurnalulph.ro/business/34040-acordarea-voucherelor-de-vacanta-se-va-proroga-doar-pana-la-1-iulie.html

sursa: JurnalulPh.ro