Campania de SMS “STOP saraciei extreme in randul copiilor!”, se desfasoara pana in luna decembrie

Campania “STOP saraciei extreme in randul copiilor!” isi propune sa continue sirul de campanii dedicate strangerii de fonduri pentru a a ajuta familiile sarace sa isi pastreze copiii acasa si pentru o sansa la educatie. Ajutam copiii sa se pregateasca mai bine pentru scoala, sa se ingrijeasca de igiena personala, le oferim hainele si rechizitele necesare pentru a merge la scoala in orice anotimp si cel putin o masa calda pe zi. Zilnic, le oferim ocazia sa se joace impreuna cu alti copii din comunitate, sa afle lucruri noi, sa petreaca timp impreuna cu parintii lor. Parintilor le suntem alaturi si atunci cand au nevoie pentru a-si gasi un loc de munca sau pentru a-si accesa drepturile in relatia cu autoritatile de stat.

 

Prin cele doua Centre de Zi pentru Copii si Familii, Casa CRISTINA si Casa Alexandra din Ploiesti, oferim sprijinul nostru celor 72 de copii inscrisi in programele noastre si familiilor lor, care vin din cele mai sarace cartiere ale orasului.

 

STOP saraciei extreme! Ajuta familiile sarace sa isi pastreze copiii acasa si ofera-le o sansa la educatie! Doneaza 2 euro, trimitand cuvantul „CONCORDIA“ prin SMS la 8834!