Uniti pentru Felix Stelu Stoica. Impreuna il ajutam sa-si recupereze vederea

                    ,,TOTI PENTRU UNUL , UNUL PENTRU TOTI,,

Uniti pentru Felix Stelu Stoica. Impreuna il ajutam sa-si recupereze vederea

APEL UMANITAR DE URGENTA. Diagnosticat cu o boală cumplită, un antrenor de kickboxing din Ploiesti are nevoie de ajutorul nostru al oamenilor de sport si nu numai .

 

    Veste teribilă din partea medicilor pentru unul dintre cei mai buni antrenori  de kickboxing din Ploiesti ,antrenor la Clubul Sportiv Dacia Martial Arts si la circuitul  de K1 Colosseum Tournament  , Stelu Felix Stoica, in varsta de 49 ani, a aflat de curând că suferă de o boală cumplită, iar acum are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Pentru a-i fi salvată vederea, el are nevoie de mai multe interventii chirurgicale  in tara si  strainatate, cat si de  tratament postoperatoriu. Evident că toate aceste lucruri sunt extrem de costisitoare ,de aceea Info Ploiesti City, DJ Kabal si A.C.S. Dinamo Victoria Ploiesti lanseaza o campanie umanitara pentru STELU FELIX STOICA .

Cei care vor sa-l ajute pe  Stelu Felix Stoica, o pot face donând în următorul cont:

RON –  RO44RNCB0509058806880004 

„Colegul  noastru Stelu Felix trece printr-o încercare foarte grea. Fac apel la colegii nostri antrenori si instructori de Arte Martiale din Ploiesti, din Prahova, la părinţii elevilor noştri şi la oamenii de bine, ca împreună sa-l   ajutăm să depăşească această situaţie” – a declarat pentru Info Ploiesti City Radu A. Teodorescu , Presedinte  A.C.S. Dinamo Victoria Ploiesti .

Stelu Felix Stoica este diagnosticat cu “ Basedow Graves “ ( slăbirea vederii ,diplopie, si exoftalmie ),avand nevoie de mai multe interventii chirurgicale ,o operatie il costa in jur de 15000 euro .

Acesta de peste 1 an , urmeaza un tratament medicamentos,insa tratamentul nu da roade .