Evenimentul caritabil „Suflete pentru Teodor” primul pas pentru primii paşi ai unui copil de numai cinci ani

Miercuri, în Centrul Civic al municipiului Ploieşti, site-ul de ştiri Info Ploieşti City, DJ Kabal în colaborare cu ACS D. Victoria Team (secţia de kickboxing Ciprian Ardeleanu TEAM) şi stirileproprahova.ro au organizat un amplu eveniment caritabil pentru un baieţel, în vârstă de numai 5 ani, din oraşul Vălenii de Munte, diagnosticat printre altele cu paralizie cerebrală, tetrapareză spastică.

Această acţiune caritabilă a conţinut momente de dans, muzica live, demonstraţii de kickboxing susţinute de Ciprian Ardeleanu TEAM şi Florin Ghiţă Academy.

Totodată, au participat artiştii de la Clubul Artist (profesor-coordonator Roxana Furtună)  Larisa Necula, Elena Ene, Antonia şi Ciprian Duda,Ioana Polydora,

Leonard Dedu, Crina şi Alin David, Petty Musa, Marllen Mery, Miletta Popa, Excelent (Antonio Gabriel), LayLow şi Kdy, Eduard Stoica, Lavinia Bănica şi grupul Trandafirul Jr., Fabiana Vuţă, Fratele Tase şi, nu în ultimul rând, trupa de dans şi fetno Sophy Dance (profesor-coordonator Georgiana Dumitru).

De asemenea, un moment special a fost o demonstraţie de tarabane a toboşarilor de la Organizaţia Umanitară Concordia Ploieşti.

Pe lângă aceste momente artistice, au fost organizate o expoziţie de picturi pe şevalet a deţinuţilor de la Penitenciarul Ploieşti, dar si o  expoziţie, cu vânzare, de hand made marca „Enya’s Handmade”, Enya donând toată suma încasată pe vânzâri, aproximativ 300 lei, pentru viitorul micuţului Teo.

 

Invitatul special al acestui eveniment a fost Mirela Dulgheru, conferenţiar universitar doctor la Universitatea „Petrol – Gaze” Ploieşti, Cetăţean de onoare al municipiului Ploieşti, fostă campioană mondială universitară de atletism, la proba de săritură în lungime (Buffalo – SUA, 1993), două recorduri naţionale în sală, la săritura în lungime (6.99 m - 1993) şi la 60 m (7.22 sec. - 1993).

Un alt moment atractiv al evenimentului a fost un punct de informare si educare a populatiei în „acordarea primului ajutor de bază” şi o ambulanţă SMURD (tip 2 ) de la ISU Prahova, pompierii fiind „asaltaţi” de copiii doritori să afle cum se acordă primul ajutor.

Un gest cu totul deosebit a făcut-o unul dintre jandarmi, Florin Tudoran, care nu numai că a fost primul care a contribuit la urna pentru o şansă la o viaţă normală pentru Teo. Mai mult, ad-hoc, a compus un poem dedicat acestei acţiuni caritabile, reuşind să atingă emoţional toată asistenţa.

După terminarea spectacolului, organizatorii, împreună cu tatăl lui Teodor, Popescu Daniel Nicolae, au numărat suma strânsă la acest eveniment în prezenţa reprezentanţilor Jandarmeriei Prahova şi a unui martor, suma totală a donaţiei fiind de 5.073 lei şi 260 euro, per total, aproximativ 1.350 euro. O sumă record pentru astfel de acţiuni, dar insuficientă pentru tratamentul de care are nevoie acest copilaş, Teo, ca să aibă o şansă la o viaţă normală. Orice sumă, cât de mică, e un gest măreţ. Să fim alături de Teo, să ajungem la 40.000 de euro, suma necesară pentru un tratament în străinătate, donând în contul........

Cont RON : RO76RNCB0211140900750001

Cont EURO : RO92RNCB0211140900750004

Partenerii evenimentului: Lucky Weeding ,  Had Security, Biroul individual de arhitectură Andra Georgescu, Enya Hand Made, Penitenciarul Ploieşti şi Fitness Club Nico.

Parteneri foto: PhotoStudio Ploieşti, Marian Cojocaru Photography, Pufy Art şi Tazzy Photography.

Parteneri mass-media: www.stirileproprahova.ro şi Valea Prahovei TV.

Sponsor: Curatenie-Prahova.ro şi Peluza Latină (suporteri Petrolul Ploieşti).

Eveniment prezentat de: Petty Musa (actriţă Teatru „Toma Caragiu” Ploieşti) şi Virgil Rădulescu (director stirileproprahova.ro).

 

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul: Primăriei  municipiului Ploieşti, SGU Ploieşti, Poliţia Locală Ploieşti, Jandarmeria Prahova, ISU Prahova, RASP Ploieşti, Filarmonica „Paul Constantinescu” Ploieşti, Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti şi DJ Marian Anghel, cărora le mulţumim pe această cale.

 

GALERIE FOTO AICI si AICI

 

Asociatia  “ Prieteni pentru Teo “
Cont RON : RO76RNCB0211140900750001
Cont EURO : RO92RNCB0211140900750004

Foto : www.facebook.com/PhotoStudioPloiesti (Andrei Gratie )