,,1 Martie-Sărbatoarea Primăverii” la Penitenciarul  de Femei Ploieşti Târgşorul Nou. În data de 01.03.2017,la sediul Penitenciarului de Femei Ploieşti Târgşorul Nou s-a derulat activitatea ,,1 Martie-Sărbatoarea Primăverii” la care au participat un număr de 60 de persoane private de libertate.

Activitatea a avut ca scop, dezvoltarea spiritului compasiunii, al generozităţii, dorinţei de implicare in acţiuni caritabile, generatoare de sentimente pozitive si totodată promovarea tradiţiilor populare in rândul  persoanelor  aflate in custodia Penitenciarului de Femei Ploieşti-Târgşorul Nou.

Astfel,cu ocazia Mărtişorului, 8 beneficiari ai Centrului de Plasament Plopeni, judeţul Prahova  şi 4 angajaţi ai acestei instituţii au susţinut un moment artistic  şi au oferit  mărtişoare femeilor private de libertate.

Activitatea a fost incarcată de emoţii pentru persoanele custodiate, care au fost realmente impresionate atât de prezenţa copiilor, cât şi de programul artistic prezentat.Aceştia au reuşit să aducă în sufletul femeilor bucuria tradiţiilor, a sărbătorii, a recunoştinţei şi a solidarităţii.

 

foto:http://printreranduri.eu/