Comuna Lapos. Un barbat a fost  batut dupa ce si-a ajutat vecinul la treburile gospodaresti

 

Acum 4 zile am fost contactaţi pe facebook pentru un caz "revoltător" din comuna prahoveană Lapoş.

Pe data de 7 mai a.c., în comună Lapoş (Prahova) un bărbat de 45 ani din localitate, a fost luat la bătaie, de vecinul său (de aceeaşi vârstă) pe care l-a ajutat la treburile câmpului (aşa cum ne-a spus verişoara victimei).

Incidentul a pornit de la faptul, că agresorului D.F. ( vezi foto ) nu avut să-l plătească pe O.V., pentru munca depusă, şi l-a luat la bătaie, provocându-I o hemoragie şi factura de piramida nazală, victima ajungând de urgenţă la UPU Ploieşti, apoi fiind trimis câteva zile acasă.

După zece zile, victimă a ajuns joi seara (din nou la spital),

Având complicaţii, mai întâi la Spitalul Orăşenesc Urlaţi, apoi la Spitalul Judeţean Ploieşti, unde a fost internat de urgenţă, fiind în comă, medicii de la UPU, urmând să-l supună, după ce iese din comă, la o operaţie pentru a-I îndepărta cheagurile de sânge, de la cap.

“Acum este în comă, are cheag de sânge la cap şi trebuie să-l opereze

Au pus doctorii pe cineva din familie să semneze pentru operaţie pentru că nu se ştie dacă se mai trezeşte”, ne-a declarat sub protecţia anonimatului verişoara victimei.

Agresorul, încearcă să ajungă la o înţelegere cu familia lui O.V.

D.F. a trimis mai multe mesaje surorii verişoarei

Victimei prin care încearcă să ajungă la o înţelegere, pentru a nu răspunde penal pentru faptele sale.

“L-a întrebat sora mea de ce a făcut asta şi el spune că îi pare rău şi chestii din astea”.

Ancheta şi nu prea...

Deşi în asemenea cazuri este sesizată poliţia, se pare că nici până acum nu s-a deschis o anchetă în privinţa incidentului, la secţia de poliţie, din comună Lapoş nu este nimeni, de aproape 2 săptămâni, agentul T.D., fiind în concediu, iar la Poliţia orăşeneasca Urlaţi, deşi este cunoscut cazul, se pare că ancheta sta pe loc.

“Joi seara a ajuns el la spital, dar nu ştiu unde a sunat pentru că nici în ziua de azi nu a dat vreun poliţist pe acolo

Ai mei tot insista la postul de poliţie, dar nu e nimeni de mai mult de o săptămână “, ne-a mai spus verişoara lui O.V.

Agresorul, probleme şi în Germania?

Potrivit unei surse, D.F. ar fi avut probleme de acest gen şi în Germania, atunci când a agresat cu o furculiţă un băiat.

“Ştiu că a fugit din Germania pentru că îl închidea poliţia acolo .A înfipt furculiţa într-un băiat"

 

Vom reveni cu amănunte despre acest caz.