COMUNICAT DE PRESA. Asociaţia „De profesie, Om” .Spectacol caritabil  „Din suflet, pentru Emanuela”

Asociaţia „De profesie, Om”, a organizat Luni, 07.05.2018, la Sala de Evenimente a Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploieşti un spectacol caritabil intitulat „Din suflet, pentru Emanuela”. Coordonatorul evenimentului a fost Agatha Toma, membru de onoare al asociaţiei.

Emanuela este o tânără de 40 de ani, fiică de preot, doctor în teologie şi a fost diagnisticată cu cancer extins gradul 4, costurile tratamentului ridicându-se la peste 200.000 euro.

În noiembrie 2017 au apărut metastaze la creier, dintre care una de 4 cm, una mai mică dar poziţionată mai riscant, care au fost extirpate, a urmat radioterapie, iar apoi au apărut în şir metastaze la ovare, coloană, ficat, şi de curând din nou la creier.

Mulţumim Orchestrei folclorice „Flacăra Prahovei” a Filarmonicii „Paul Constantonescu” din Ploieşti, artiştilor : Eduard Stoica, Andrei Miclea, Liviu Marin, Agatha Toma, Angelica Bălaşa, Maria Stoica, Andrei Mihalcea, Ansamblurilor de balet „Balettisimma”, „Etoiles” şi „Airlines” coordonate de doamna profesor Alina Zahariuc, Ansamblului Folcloric „Doina Prahovei”, Ansamblului „Kymata” al Comunităţii Elene din Prahova, Grupului Vocal „Trandafirul Prahovean” şi Trupei de dans „Dia Fun”, care au încântat cei peste 250 de spectatori ai evenimentului.

Cu ocazia acestui eveniment au fost strânse fonduri în valoare de 13.011 lei şi 200 euro, un mic pas în atingerea sumei de 200.000 euro de care are nevoie Emanuela.

Pentru a dona în continuare pot fi folosite următoarele conturi : FRANCI ELVETIENI RO40 BTRL CHFC RT01 4742 6601; EURO RO61 BTRL EURC RT01 4742 6601; RON RO14 BTRL RONC RT01 4742 6601. TITULAR - MARIA EMANUELA FOTINOS BANCA TRANSILVANIA - SUCURSALA PLOIESTI - SWIFT: BTRLRO22PHA .

Vă mulţumim.