Tanarul Vlad Constantinescu a pierdut lupta cu viata . Dumnezeu sa te aiba in paza,Vlad.

O veste tristă a venit marţi, din Turcia, acolo unde Vlad Constantinescu se afla de mai multă vreme internat, la tratament, luptând clipă de clipă pentru o boală nemiloasă. Profesori, colegi, elevi din tot judeţul, dar şi mulţi oameni de bine s-au mobilizat şi au încercat să-l ajute, cum au ştiut şi putut mai bine, să treacă peste greaua încercare. Dar Cel de Sus a avut alte planuri cu Vlad.

Tatăl băiatului de numai 15 ani, Bogdan Constantinescu, a anunţat, marţi, vestea pe care nimeni nu-şi dorea să o audă. Vlad a pierdut lupta pentru viaţă şi a plecat dintre noi pentru totdeauna. "Vă mulţumesc tuturor celor care aţi fost alături de noi, cu donaţii, cu o vorbă bună, cu sufletul. Acum VLAD - ANDREI ( PURUREA COPILUL MEU ) ne priveşte dintr-o stea si VĂ MULŢUMEŞTE !!!", a anunţat Bogdan Constantinescu marţi seară.

Vlad era elev al Colegiului "Spiru Haret" din Ploieşti şi făcea parte din grupele de pregătire de la Centrul Judeţean de Excelenţă Prahova. Din păcate, nu s-a putut bucura de viitorul promiţător pe care îl avea în faţă, răpus de o boală cruntă.

sursa:http://www.actualitateaprahoveana.ro/editia-electronica/actual/colegiul-spiru-haret-este-in-doliu-vlad-constantinescu-s-a-stins-din-viata-20931

P.S. Echipa Info Ploiesti City transmite condoleante si regrete familiei si  apropiatilor . DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA-N PACE SI DRUMN BUN SPRE RAI,VLADUT .