Ploiestenii au facut miscare pentru  Maria Andreea Oprea

Info Ploieşti City, în colaborare cu DJ Kabal, CSM Ploieşti şi clinica de Kinetoterapie Recuperare Medicală „Profesor Nelu Olteanu” Bucureşti a organizat, duminică, evenimentul caritabil intitulat „Facem mişcare pentru Maria Andreea Oprea”, o fetiţă de 4 ani diagnosticată cu tetrapareză spastică.
Timp de aproximativ trei ore, pe esplanada Sălii Sporturilor „Olimpia“, au avut loc demonstraţii ale sportivilor de la CSM Ploieşti (secţiile de handbal, box şi patinaj-role) şi demonstraţii de kick boxing realizate de sportivii de la Ciprian Ardeleanu TEAM şi Florin Ghiţă Academy.
Nu au lipsit nici momente de dans oferite de majoretele trupei „Happy Dance” şi formaţia de dans „Dia Fun”, momente de zumba cu Ancuta si muzica live cu Fratele Tase, Dudu, Clubul Artist (profesor Roxana Furtună), Fabiana Vuţă şi Mihai Dragoş.

Pe langa acestea,reprezentantii ISU Prahova au avut o demonstratie de prim ajutor , demonstratie la care a participat zeci de copii , pompierii ploiesteni  fiind solicitati si la “sedinte foto “.
Evenimentul a fost organizat cu sprijinul: SGU Ploieşti, ISU Prahova, Jandarmeriei Prahova şi Poliţiei Locale Ploieşti

Sponsori ai evenimentului au fost : Maspex Romania, H2ON.COM, RoEvents.ro, Four Star Pizza şi Ploieşti Shopping City.
Parteneri media au fost Valea Prahovei Tv, Ziarul de Ploieşti.ro şi Prahova-News.ro.
 

Oprea Maria Andreea, este o fetiţă în vârstă de (doar) 4 ani, din Bucureşti, care suferă de tetrapareza spastică, micuţa având nevoie urgentă o operaţie în Turcia. 
Fetiţa s-a nascut pe data de 19 martie 2014, iar naşterea să prematură i-a provocat o leziunea a sistemului nervos, ceea ce a dus la un diagnostic crunt... dipareză spastică.
Timp de aproximativ 3 ani, fetiţa a urmat mai multe tratamente, gimnastică medicală şi kinetoterapie, cu domnul profesor doctor Nelu Olteanu, însă are nevoie urgentă de bani, pentru o operaţie la o clinică private din Turcia.

Aproximativ 100 000 euro.

Operaţia, tratamentul, recuperarea, cazarea şi transportul costa aproximativ 100 000 euro.

Detalii despre caz  aici : http://infoploiesticity.ro/social/1327-impreuna-pentru-maria-oprea-maria-andreea-diagnosticata-cu-tetrapareza-spastica.html

 Suma stransa din donatii a fost de 1 415 lei,banii fiind virati (ieri 7 mai a.c. ) in contul familiei .

Evenimentul caritabil  a facut parte din proiectul “ Refresh Ploiesti “,proiect initiat de site-ul www.infoploiesticity.ro si DJ Kabal . 

Foto:Andrei Gratie si Diana Maglan