O familie din localitatea  Gageni are nevoie de ajutorul prahovenilor. Angelica şi Cornel au doi copii mici acasă (Ionuţ 4 ani şi David - 2 ani).

Miercuri 1 Martie a.c., Angelica a născut o fetiţă de 3800 g şi 55 de cm, primăvara aducând familiei o bucurie.

 Familia locuieşte în satul Gageni, comună Păuleşti (judeţul Prahova), într-o căbănuţă (“donata “) de un localnic, însă casa respectivă este foarte mică, nu are apă curentă, izolată parţial, extravilan, singurul lucru care îl plătesc este curentul electric.

Principalul venit al familiei constă în salariul lui Cornel, care este angajat la o spălătorie auto din Ploieşti,  un salariu mic, pentru a putea întreţine familia, ţinând cont că tatăl plăteşte şi naveta.

Mai mult... Cornel are o problema la piciorul drept , lucrează de dimineaţă până seara, în fiecare zi, iar cu micuţii sta mama, momentan aflându-se la mama tatălui.

Angelica se afla în Maternitate.

Deoarece abia a născut, Angelica va fi externată din maternitate cel mai probabil în acest weekend, însă trebuie ajuta cu hăinuţe, pamperşi, jucării, mâncare pentru noi născuţi...

Familia este modestă, nu cere nimic, mai mult... tatăl nu ştie ce să mai facă pentru familia sa.

Apa şi curentul le primesc de la proprietarul căsuţei, care locuieşte la 1 km distanţă.

Deoarece căsuţa nu este racolata la un sistem de apă şi electricitate, apa este adusă cu bidoane de către proprietar cu maşina acestuia, iar curentul electric îl primesc printr-un cablul, de la locuinţa “gazdei “, acesta având o aprobare de la Primăria şi Electrică Boldeşti.

“Periodic adăpostesc, de mulţi ani persoane nevoiaşe la căsuţa mea, dar acest caz este mai special. Cornel (soţul Angelicai) lucrează zi – lumina, la o spălătorie auto din Ploieşti, doar el aducând bani în casă, mama fiind casnică, iar alocaţia celor mici este infimă “.

Cei doi au vârsta de sub 30 ani, le dau eu apă şi cur ent electric, ei plătind doar curentul electric...

Nici eu nu am o situaţie materială foarte bună. Am o pensie de boală, de 400 lei, însă dacă pot ajuta această familie sau alte cu probleme, o pot face.

I-am primit în căsuţa mea, deoarece cei de la Asistenţa Socială Păuleşti, vroia să le ia copii, deoarece nu aveau locuinţa...”

A declarat pentru Info Ploieşti City, sub protecţia anonimatului, gazda familiei lui Cornel şi Angelicai.

Cei care doresc să ajute această familie pot suna la numărul de telefon 0723174228.

Putem ajuta cu hăinuţe de bebelus , jucării , alimente neperisabile , lemne de foc , materiale de constructii , ajutor in gospodarie , un frigider ...

https://www.facebook.com/events/1352135741511864/