D.G.A.S.P.C. Prahova organizează cea de a VI-a ediţie a evenimentului sportiv ”Cupa Toamnei la minifotbal”

În cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova, pentru iubitorii activităţilor în aer liber şi ai sportului în general a devenit deja o tradiţie organizarea competiţiilor sportive. Astfel, în data de 19 octombrie 2023 se organizează cea de a VI-a ediţie a evenimentului sportiv ”Cupa Toamnei la minifotbal”, eveniment dedicat persoanelor adulte cu dizabilităţi, rezidente în unităţile de asistenţă socială aflate în structura instituţiei noastre.

Scopul acestei acţiuni este de a oferi participanţilor posibilitatea de a interacţiona în mod plăcut şi totodată sănătos cu colegii lor din celelalte centre, de a se bucura de atmosfera fiecărui meci şi de clipele petrecute împreună, atât pe teren cât şi ca suporteri.

Gazda evenimentului sportiv din acest an este Centrul de Abilitare şi Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilităţi Câmpina, din structura Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova. La competiţie sunt înscrise echipe din 5 centre rezidenţiale: Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihitrică pentru Persoane Adulte cu Handicap Urlaţi, Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap Călineşti, Centrul de Abilitare şi Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilităţi Filipeştii de Târg, Centrul de Abilitare şi Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilităţi Câmpina şi Locuinţa Protejată ”Laurul” Brebu.

Evenimentul se va desfăşura într-un cadru deosebit de pitoresc, pe terenul de fotbal din Parcul SOCERAM, iar alături de noi se vor afla şi reprezentanţii Asociaţiei Judeţene de Fotbal Prahova, care şi-au oferit sprijinul pentru organizarea în cele mai bune condiţii a competiţiei.

 De asemenea, echipele vor fi susţinute şi încurajate de majorete, beneficiari din toate centrele rezidenţiale şi de cei care le sunt mereu aproape, personalul centrelor.

Comunicat:D.G.A.S.P.C. Prahova 

Foto ilustrativ