De Ziua Mondială a Educaţiei – Trei prahoveni sunt nominalizaţi la Premiul Mentor pentru excelenţă în educaţie 2023

Zece profesori şi antrenori vor primi şi în acest an distincţia Premiul Mentor pentru excelenţă în educaţie. Premiul constă dintr-un trofeu realizat de artistul sticlar Ioan Nemţoi şi o sumă în valoare de 8.000 de lei. Informaţii despre nominalizare şi formularul de înscriere se găsesc pe https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor

Programul se organizează de 14 ani din dorinţa de a atrage atenţia opiniei publice asupra acelor profesori, educatori, antrenori, mentori, care au avut un rol important în viaţa discipolilor lor, au descoperit şi au lansat tinere talente, care le-au sprijinit din umbră primii paşi, al căror devotament şi entuziasm au contribuit esenţial la dezvoltarea, punerea în valoare a talentelor lor.

Programul este organizat – începând din anul 2010 – de Fundaţia Pentru Comunitate, fondurile fiind asigurate de Compania MOL România.

Pot fi nominalizaţi acei profesori, antrenori, mentori care au reuşit şi reuşesc să stimuleze copii talentaţi, care îi pregătesc pentru a face faţă competiţiilor, care caută în permanenţă posibilităţile lor de dezvoltare. Organizatorii doresc să fie nominalizaţi acei profesori, antrenori, mentori a căror excelenţă educativă a condus generaţii întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale în măsura valorilor realizate.

Dacă îi cunoaşteţi, nominalizaţi-i la Premiul Mentor pentru excelenţă în educaţie.

Orice persoană poate să facă o nominalizare atât în nume propriu cât şi în numele unui grup.

Detalii şi formular de nominalizare se găsesc pe site-ul Fundaţiei Pentru Comunitate – https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor

Gala Premiilor Mentor se va organiza în primăvara anului viitor la sala Amfiteatru de pe acoperişul Teatrului Naţional Bucureşti.

Laureaţii Premiului Mentor din Prahova:

2022 – Mihai Trandafirescu, antrenor judo – https://bit.ly/3HkZ30G

2018 – Miriţescu Toma, antrenor nataţie – https://youtu.be/QUSKZvzPJJ4

2012 – Petre Gabriel Claudiu, regizor trupă de teatru – https://bit.ly/3fKctZ3

Comunicat:Fundaţia Pentru Comunitate