Jandarmii prahoveni, alături de turişti, la Festivalul Sinaia Forever
Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Prahova va gestiona, în perioada 29 septembrie – 1 octombrie a.c., măsurile de asigurare a ordinii publice la Festivalul Sinaia Forever, un eveniment de anvergură, la care este prognozat un număr mare de participanţi. Pentru buna desfăşurare a activităţilor, efectivele IJJ Prahova vor fi sprijinite de către cele ale Grupării Mobile de Jandarmi „Matei Basarab" Ploieşti şi lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, ai Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Ploieşti şi Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Ploieşti. 
Reamintim tuturor participanţilor că este interzisă prezenţa la eveniment cu substanţe cu efect psihoactiv, paralizant sau iritant lacrimogene, arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a festivalului. 
De asemenea, le recomandăm tuturor celor prezenţi: să adopte un comportament responsabil şi preventiv, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să acorde o atenţie sporită bunurilor personale, iar dacă sunt însoţiţi de minori, să îi supravegheze cu mare atenţie! 
În aceste zile, vă aşteptăm şi la standul de prezentare al structurilor MAI, din faţa Şcolii Gimnaziale „George Enescu“ Sinaia, de pe Bulevardul Carol I, pentru a vă familiariza cu activităţile noastre şi cu parte din tehnica militară, folosită pentru anumite intervenţii.  
În situaţia în care sunteţi implicat sau sunteţi martori ai vreunui incident, sesizaţi forţele de ordine din imediata apropriere sau sunaţi la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.
Sursă:IJJ Prahova