Persoană reclamată pentru furt, găsită de poliţiştii locali din Ploieşti

În dimineaţa zilei de 18 septembrie a.c., în jurul orei 04:10 poliţiştii locali din cadrul Biroului Ordine Publică aflaţi în patrulare pe strada Gheorghe Doja, au fost sesizaţi de către o persoană de sex masculin, cu privire la faptul că în cursul zilei de sâmbătă, în zona Casei de Cultură a Sindicatelor, i-a fost sustrasă o anumită sumă de bani de către numitul P.M. Totodată, bărbatul le-a indicat poliţiştilor locali un imobil situat pe strada Bucegi, unde ar locui persoana reclamată.

Poliţiştii locali s-au deplasat împreună cu reclamantul la adresa menţionată de acesta, unde l-au depistat şi identificat pe numitul P.M., asupra căruia a fost găsit un portofel de culoare neagră şi suma de 1430 lei.

Persoana în cauză, precum şi bunurile găsite asupra sa, au fost predate poliţiştilor din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 1 Ploieşti, în vederea continuării cercetărilor.

Poliţia Locală Ploieşti condamnă săvârşirea unor astfel de fapte şi face apel la spiritul civic al cetăţenilor, cărora le recomandă să semnaleze Dispeceratului instituţiei, la numărul de telefon 0244/954, pe adresa de e-mail office@polocploiesti.ro sau poliţiştilor locali aflaţi în patrulare, orice încălcare a regulilor sociale, a ordinii şi liniştii publice.

Comunicat POLIŢIA LOCALĂ PLOIEŞTI

Foto ilustrativ