SOS Satele Copiilor organizează festivalul caritabil FestiSAT, pentru a sărbători primii 30 de ani de viitor oferit copiilor
SOS Satele Copiilor organizează festivalul caritabil FestiSAT, pentru a sărbători primii 30 de ani de viitor oferit copiilor
Loredana, Andreea Bălan, Voltaj şi DJ Alex Super Beats promit distracţie la superlativ pentru toate vârstele
 
SOS Satele Copiilor sărbătoreşte anul acesta 30 de ani de viitor oferit copiilor şi de implicare socială în România, printr-un eveniment inedit - FestiSAT. Festivalul caritabil creat pentru întreaga familie va avea loc pe 7 octombrie, începând cu ora 14:00, pe terenul clubului sportiv Năstase Marica, din cadrul Fundaţiei pentru tenis "Arenele Ilie Năstase", lângă Satul SOS din Bucureşti.
FestiSAT are toate ingredientele unui festival de succes. Va aduce împreună pe scenă cei mai îndrăgiţi artişti români ai momentului: Loredana, Andreea Bălan, Voltaj şi DJ Alex Super Beats. Cei prezenţi se vor putea bucura de muzică bună, activităţi în aer liber pentru copii şi părinţi, relaxare, mâncare savuroasă de la food trucks, vibe de festival şi un strop de nostalgie. FestiSAT este un eveniment caritabil, aşa că fondurile strânse în cadrul festivalului vor fi folosite pentru susţinerea proiectelor sociale ale SOS Satele Copiilor România.
Organizarea festivalului caritabil a venit din dorinţa asociaţiei SOS Satele Copiilor România de a arăta în mod autentic impactul pe care l-a avut asupra copiilor pe care i-a îngrijit în cei 30 de ani de activitate. Le-a redat şansa la o copilărie fericită, le-a oferit optimism, bucurie, puterea şi ambiţia să îşi atingă şi cele mai îndrăzneţe visuri. Cei care vor lua parte la eveniment vor avea ocazia să cunoască poveştile copiilor sprijiniţi de SOS Satele Copiilor, ale mamelor SOS - cele au un rol esenţial în îngrijirea copiilor şi îi vor putea cunoaşte şi pe o parte dintre ambasadorii SOS Satele Copiilor.
”Cu emoţii şi recunoştinţă, ne pregătim să sărbătorim 30 de ani de iubire, speranţă şi familie, la SOS Satele Copiilor România. Organizăm un eveniment caritabil, la care vă invităm să ne fiţi alături! Fără oamenii de bine, misiunea noastră ar fi fost aproape imposibilă. Ne mândrim să spunem că am oferit un viitor mai bun şi am schimbat vieţile a peste 100.000 de beneficiari. FestiSAT este un prilej de a demonstra că, împreună, putem face lucruri extraordinare, în continuare. Haideţi să facem această petrecere memorabilă nu doar pentru noi, ci şi pentru cei care depind de sprijinul nostru. Cu inimile deschise şi generozitatea voastră, continuăm să facem o diferenţă reală în viaţa copiilor vulnerabili. Fiecare bilet achiziţionat vă va asigura distracţia la eveniment şi amintirea unui viitor mai bun pentru un suflet care a rămas fără sprijinul părinţilor sau riscă să îl piardă”, declară Diana Podaru, Director General SOS Satele Copiilor România.
 
SOS Satele Copiilor- 30 de ani de activitate în cifre
 
De 30 de ani, SOS Satele Copiilor România oferă o familie iubitoare copiilor care au rămas fără îngrijirea părinţilor şi îi ocroteşte pe cei care riscă să o piardă. Asociaţia SOS Satele Copiilor România are patru sate SOS (Bucureşti, Cisnădie, Bacău şi Prejmer) unde oferă îngrijire alternativă pentru sute de copii.
 
Peste 500 de copii şi tineri au avut parte de îngrijire în case de tip familial
Peste 1.300 de familii vulnerabile au fost ajutate să depăşească vulnerabilităţile
Peste 4.500 de copii au fost sprijiniţi să rămână alături de părinţi
Peste 100.000 de beneficiari, în toate programele SOS
SOS Satele Copiilor România derulează la nivel naţional programe de îngrijire alternativă a copiilor (Satele SOS, Comunităţile de tineri, Asistenţă maternală), de întărire a familiei (Serviciile de Asistenţă Comunitară, Centrul de consiliere şi sprijin pentru copii şi părinţi, Centrul de zi), dar şi programe educaţionale (SOS Planet AfterSchool), precum şi o serie de proiecte pentru tinerii aflaţi în situaţii de risc, atât din sistemul de protecţie, cât şi din mediul rural sau familii vulnerabile. Din 2022, SOS Satele Copiilor implementează şi programe dedicate familiilor din Ucraina.
 
Detaliile evenimentului caritabil FestiSAT
 
Dată: 7 octombrie, între orele 14:00 şi 22:00
 
Locaţie: Năstase & Marica Sports Club (intrarea Ţărmului, lângă SOS Satele Copiilor - Calea Floreasca nr. 165, Bucureşti)
 
Line-up: Loredana, Andreea Bălan, Voltaj, DJ Alex Super Beats
 
 
Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit.
 
Parteneri media: Kanal D, Europa FM.
 
Eveniment susţinut de Kaufland România.
 
FestiSAT este un eveniment creat şi comunicat de agenţia Magic Maker Communication, parte a grupului Untold Universe.
 
Oricine se poate alătura cauzei SOS printr-un SMS cu textul “MAMA” la 8864 (4 euro lunar). Donatiile se pot face şi pe website-ul asociaţiei www.sos-satelecopiilor.ro, în contul bancar RO84BACX0000001080003013 sau prin intermediul platformei Revolut, secţiunea Donaţii. În plus, pe website-ul asociaţiei SOS Satele Copiilor există posibilitatea de a realiza donaţii în monede virtuale.