Peste 300 de sancţiuni aplicate de poliţiştii prahoveni  în ultimele 24 de ore
 
La data de 5 septembrie a.c., poliţiştii prahoveni au organizat 6 acţiuni punctuale, prilej cu care s-a acţionat atât pentru pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, cât şi pentru impunerea unui climat de siguranţă rutieră.
Acţiunile s-au desfăşurat cu sprijinul structurilor de investigaţii criminale, ordine publică, dar şi rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, dar şi cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova.
În urma controalelor au fost legitimate peste 600 de persoane, verificate 250 de autovehicule şi au fost efectuate 230 de testări cu aparatele etilotest şi drugtest.
Astfel, în urma neregulilor constatate, în cele 24 de ore au fost aplicate 330 de sancţiuni contravenţionale în valoarea de peste 100.000 de lei.
De asemenea, au fost reţinute 7 permise de conducere şi au fost retrase 19 certificate de înmatriculare.
Totodată, poliţiştii prahoveni au intervenit la peste 150 de solicitări, dintre acestea 120 fiind sesizate prin SNUAU 112, iar în cadrul intervenţiilor au fost aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale conform Legii nr.61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, în valoarea de 7.500 de lei.
Poliţiştii prahoveni vor acţiona, în continuare, pentru siguranţa cetăţenilor şi menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică, pe raza întregului judeţ.
Sursă:IJP Prahova
Foto ilustrativ