Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova organizează cea de-a 13-a ediţie a tradiţionalului eveniment recreativ-sportiv intitulat ”Socializarea nu cunoaşte vârstă”

În data de 7 septembrie 2023, începând cu ora 10:00, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova organizează cea de-a 13-a ediţie a tradiţionalului eveniment recreativ-sportiv intitulat ”Socializarea nu cunoaşte vârstă”, manifestare dedicată copiilor, tinerilor şi adulţilor aflaţi în sistemul de protecţie.

Scopul acestei acţiuni este de a oferi participanţilor de toate vârstele posibilitatea de a interacţiona într-un mod cât mai plăcut, de a se bucura de atmosfera întrecerilor sportive şi de buna dispoziţie a momentelor artistice pregătite cu această ocazie.

În cadrul activităţilor, la care vor fi prezenţi aproximativ 100 de beneficiari (copii aflaţi în grija asistenţilor maternali profesionişti şi persoane adulte cu dizabilităţi din unităţile rezidenţiale şi din locuinţele protejate din structura instituţiei) se vor desfăşura concursuri sportive de rummy şi table şi se vor organiza ateliere de creaţie şi bricolaj. De asemenea, vor fi susţinute momente artistice muzicale şi dansuri terapeutice, precum şi o prezentare de costume cu tema ”Anotimpurile”.

 Cu această ocazie se va derula şi o activitate de dezvoltare a deprinderilor de viaţă independentă “Urmează-le exemplul”, în cadrul căreia beneficiarii din centrele de adulţi, care şi-au început activitatea profesională vor împărtăşi celor prezenţi noile lor experienţe de viaţă.

Sponsorul şi gazda evenimentului din acest an este S.C. Deku Arena SRL, care cu deosebită amabilitate şi generozitate va asigura cele mai bune condiţii pentru desfăşurarea activităţilor, contribuind la reuşita acestei adevărate zile de sărbătoare care va aduce bucurie în sufletul tuturor celor prezenţi.

Toţi participanţii la activităţi vor fi premiaţi cu diplome, iar ziua se va încheia cu o masă festivă şi cu un program de muzică şi dans.

Comunicat , Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova