Prahoveni cercetaţi pentru portul, fără drept, de obiecte periculoase
La data de 26 august a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr.2 de Poliţie Ploieşti, cu ocazia activităţilor de patrulare desfăşurate în parcul Meşteşugăresc din municipiu, au identificat şi depistat un tânăr în vârstă de 17 ani care avea un comportament agitat. 
Cu ocazia controlului corporal, s-a constatat faptul că persoana în cauză avea asupra sa un obiect tăietor-înţepător. 
Tânărul din Ploieşti a fost condus la sediul unităţii de poliţie în vederea audierii, obiectul fiind ridicat in vederea continuării cercetărilor. 
În cauză, a fost întocmit un dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de portul, fără drept, de obiecte periculoase.
 
La data de 27 august a.c., în jurul orei 20.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Mizil, împreună cu poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale au efectuat un control inopinat la un cazino din oraş, iar în urma controlului corporal al unui bărbat în vârstă de 33 de ani a fost găsit un obiect tăietor-înţepător.
Astfel, bărbatul din oraşul Mizil a fost condus la sediul unităţii de poliţie pentru audiere, obiectul fiind, de asemenea, ridicat în vederea continuării cercetărilor.
În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de portul, fără drept, de obiecte periculoase.
Sursă:IPJ PRAHOVA
Foto ilustrativ