ACŢIUNI ALE POLIŢIŞTILOR PRAHOVENI PENTRU SIGURANŢA COMUNITĂŢII
În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, împreună cu ceilalţi parteneri instituţionali, au continuat activităţile specifice pentru a asigura ordinea şi siguranţa comunităţii. 
În cele 3 zile, aproape 500 de poliţişti au fost angrenaţi în activităţile de menţinere a ordinii publice în judeţ, legitimând peste 1.600 de persoane şi controlând peste 1.000 de autovehicule.
Astfel, au fost organizate 25 de acţiuni punctuale, în urma cărora au fost aplicate 460 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 240.000 de lei.
În cadrul acţiunilor, au fost verificate 57 de societăţi comerciale şi controlaţi 32 de agenţi economici.
Pe linie rutieră, poliţiştii au continuat acţiunile de prevenire şi combatere a abaterilor de la normele rutiere, acţionând pe toate drumurile publice din judeţ.
În cadrul acestor activităţi, poliţiştii au aplicat peste 300 de sancţiuni contravenţionale conform prevederilor OUG nr.195, privind circulaţia pe drumurile publice.
De asemenea, au fost efectuate peste 600 de testări cu aparatele etilotest şi drugtest.
Totodată, au fost reţinute, în vederea suspendării 24 de permise de conducere, au fost retrase 21 de certificate de înmatriculare şi au fost constatate 17 infracţiuni la regimul rutier. 
Poliţiştii prahoveni continuă activităţile din competenţă, pentru siguranţa comunităţii.
Sursă:IJP Prahova