Tragedie la Crevedia.APEL UMANITAR.ISU PRAHOVA, mobilizare pentru donare de sânge
Sâmbătă seară, în  în jurul orei 19.00, la o staţie GPL din Crevedia, judeţul Dâmboviţa, la staţie GPL (ilegală) au avut loc mai multe   explozii  urmate de un incendiu masiv.
În urma exploziilor  au ajuns la spital 58 de răniţi, din care 43 de persoane sunt cadre ale MAI (39 pompieri, 2 poliţişti şi 2 jandarmi).
 
.ISU PRAHOVA, mobilizare pentru donare de sânge
”Suntem copleşiţi de tristeţe în aceste momente şi nu izbutim să găsim cuvinte care să exprime ceea ce simţim. 
Am privit cu sufletul la gură tot ceea ce s-a întâmplat, gândindu-ne la colegii noştri care au mers acolo să îşi facă DATORIA şi la cât de nedrept este că trebuie să treacă prin asemenea momente de groază. 
Suntem alături de ei şi de familiile greu încercate în aceste momente. 
Pompierii sunt o familie, dau zilnic lecţii despre dedicare şi camaraderie. Este momentul în care trebuie să fim solidari pentru ei! 
Mâine, 28.08.2023, ne vom prezenta la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploieşti, pentru a face un minim de efort pentru colegii noştri.
Împreună suntem mai puternici!” anunţă ISU PRAHOVA pe pagina de facebook.
„Dorim să mulţumim tuturor pentru interesul acordat apelului nostru pentru donarea de sânge. Totuşi, îi rugăm pe cei care se vor prezenta mâine la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploieşti să manifeste răbdare şi înţelegere şi să aibă în vedere că este posibil să se creeze acolo o aglomerare de persoane. Haideţi să facem acest demers în mod civilizat, astfel încât să nu blocăm activitatea centrului. Este nevoie de sânge în fiecare zi, astfel că donarea poate fi făcută etapizat, pe parcursul întregii săptămâni.
Vă mulţumim!” ISU PRAHOVA.
Prahovenii pot dona sânge, începând de mâîine.
Potrivit  Directorului Centrului de Transfuzii Ploieşti, dr. George Hanganu,  doritorii vor putea dona sânge începând de luni, 28 august, începând cu ora 07.30, la  C.T.S. PLOIEŞTI- Şoseaua Vestului, Nr. 24 A.
Foto:ISU PH/I.G.S.U.