Poliţiştii prahoveni în mijlocul copiilor Şcolii de Vară Mireşu Mare (foto-video)

Poliţiştii prahoveni în mijlocul copiilor Şcolii de Vară Mireşu Mare 80 de copii au făcut ca sfârşitul de vacanţă să întărească ideea că "veşnicia s-a născut la sat".

Astfel că, marţi, 22 august a.c., părintele Parohiei Mireş a făcut posibilă întâlnirea poliţiştilor prahoveni cu aceşti copii minunaţi chiar în curtea bisericii de pe meleagul satului Butuci.

Activităţile au fost diverse, de la învăţarea regulilor de circulaţie, atât de importante pentru siguranţa acestora, la discuţiile pe internet şi aşa zisele prietenii, până la informarea lor că pot deveni şi ei poliţişti dacă îşi vor dori asta.

Autospecialele de poliţie au fost gazdele elevilor Şcolii de Vară Mireşu Mare şi au făcut ca ziua să fie una specială pentru ei şi nu numai.

La finalul întâlnirii, un puzzle a întregit ziua prin descoperirea unor mesaje care să le ofere încrederea de care aveau nevoie: Poliţiştii sunt prietenii copiilor.

Cheamă-i când ai nevoie. Ai încredere în ei.

Poliţiştii de la siguranţa şcolară, rutieră, prevenire, dar şi protecţia animalelor le-au transmis copiilor vacanţă plăcută în continuare şi au promis că vor veghea asupra siguranţei lor.

Sursă:IJP PH