60 de permise de conducere reţinute de poliţiştii prahoveni în zilele de 19 şi 20 august
În ultimele două zile din săptămâna precedentă, poliţiştii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Prahova, Poliţiei municipale Ploieşti, Poliţiilor orăşeneşti Azuga, Buşteni, Boldeşti Scăeni, Vălenii de Munte şi Urlaţi au acţionat, pe tot parcursul celor două zile, pe raza de competenţă, pentru reducerea numărului de accidente rutiere. 
Accentul a fost pus pe prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere produse pe fondul consumului de alcool sau de substanţe psihoactive, precum şi pe fondul nerespectării regimului legal de viteză. 
În total, au fost oprite, pentru control, peste 600 de autovehicule, fiind efectuate, în total 360 de testări cu aparatele etilotest şi drugtest. 
Pentru diferitele abateri de la normele rutiere, au fost aplicate peste 350 de sancţiuni contravenţionale, valoarea totală fiind de aproximativ 140.500 de lei.
130 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
Ca măsuri complementare, au fost reţinute 60 de permise de conducere, 16 pentru conducere sub influenţa alcoolului, dar şi 13 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, fiind retrase şi 6 certificate de înmatriculare.
Pentru contracararea aspectelor negative în trafic şi prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţia rutieră va continua acţiunile şi controalele pe toate drumurile publice din judeţ.
CIRCULAŢI RESPONSABIL ŞI CONŞTIENT, ÎN TRAFIC NU SUNTEM SINGURI!
Sursă:Poliţia Rutieră/IJP Prahova