IJP PRAHOVA.„Acţiune în zona de nord a municipiului Ploieşti, pentru siguranţa cetăţenilor”
Marţi, 8 august a.c., în intervalul orar 18.00-20.00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.2 de Poliţie Ploieşti, au desfăşurat o acţiune în zona de nord a municipiului, în vederea descurajării elementelor infracţionale şi combaterii fenomenelor cu impact stradal.
S-a acţionat, cu preponderenţă, în zonele aglomerate, unde se comit infracţiuni stradale, acte de tulburare a ordinii şi liniştii publice, cerşetorie, precum şi încălcări ale normelor privind consumul şi traficul de substanţe interzise. 
Astfel, au fost legitimate 75 de persoane şi au fost avertizate 20 de persoane cu privire la respectarea normelor de convieţuire socială.
Au fost controlate 37 de autovehicule, fiind efectuate 20 de testări cu aparatele etilotest, şi au fost efectuate, în total, 11 controale corporale şi ale bagajelor. 
De asemenea, au fost controlate 4 unităţi comerciale, fără a fi identificate probleme.
Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţionale, 7 la regimul rutier şi 11 conform Legii nr.61/1991, privind respectarea normelor de convieţuire socială, în valoare totală de aproximativ 3.000 de lei.
Foto ilustrativ