Un bărbat din Prahova a fost reţinut de poliţişti pentru mai multe infracţiuni
La data 9 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr.1 de poliţie rurală Apostolache au reţinut un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
Din cercetări a reieşit faptul că, în cursul serii trecute în jurul orei 22.00, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Podenii Noi cu privire la faptul că ar fi fost ameninţat cu acte de violenţă de către un alt bărbat.
În fapt, cu o seară înainte, bărbatul în vârstă de 44 de ani în timp ce se afla pe terasa unei unităţi alimentare, în comuna Podenii Noi, la un moment dat ar fi avut un conflict verbal cu un alt bărbat în vârstă de 35 de ani, motivul fiind dreptul de proprietate al unui teren.
Ulterior, bărbatul de 35 de ani ar fi parasit incinta, întorcându-se cu o arma letală, pe care ar fi folosit-o pentru a-l ameninţa cu acte de violenţă pe celălalt bărbat.
În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că arma nu a fost folosită, aceasta neavând muniţie.
În urma probatoriului administrat faţă de bărbatul de 35 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.
În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar de cercetare penală.
Sursă:IJP Prahova
Foto ilustrativ