Detaşamentul de Pompieri Mizil va fi inaugurat oficial, mâîine
”Vă invităm mâine, 7 Iulie, începând cu ora 11.00, la evenimentul prilejuit de inaugurarea oficială a Detaşamentului de Pompieri Mizil, în urma finalizării procesului de demolare şi reconstruire a clădirii unde echipajele operative, cu tehnica specifică de intervenţie, deservesc comunităţile din proximitate.
În cadrul activităţii vor fi prezentate date şi informaţii despre clădirea Detaşamentului de Pompieri Mizil, dar şi despre celelalte clădiri apartinand unităţilor subordonate IGSU, incluse în Proiectul ”Imbunătăţirea managementului riscurilor de dezastre” destinat demolării/ reconstrucţiei si consolidării/modernizării acestor obiectivele.
De asemenea, cei interesaţi vor putea participa la instruiri pe latura acordării primului ajutor medical de bază, vor putea afla informaţii utile privind oferta educaţională din domeniu şi vor primi materiale de informare preventivă pe diferite tipuri de risc.
Vă aşteptăm să luaţi parte alături de noi la acest eveniment cu o importanţă deosebită pentru comunitatea noastră!”-ISU PRAHOVA