Conferinţa Finală Dezvoltarea Inteligenţei Digitale pentru o Cetăţenie activă” a avut loc la Consiliul Judeţean Prahova
 Astăzi, 4 iulie 2023, a avut loc conferinţa finală a proiectului „Dezvoltarea Inteligenţei Digitale pentru o Cetăţenie activă”, un eveniment care a marcat finalizarea acestui proiect implementat de Asociaţia GO-AHEAD şi cofinanţat din Fondul Social European. 
 Evenimentul, găzduit de sediul Consiliului Judeţean Prahova, a contat pe prezenţa vicepreşedintelui CJ Prahova, Cristian Apostol.
Implementat în perioada 11.07.2022 – 11.07.2023, proiectul a avut ca scop creşterea capacităţii Asociaţiei şi a altor ONG-uri de a se implica în dezvoltarea locală. Obiectivele specifice au inclus dezvoltarea de materiale şi programe de formare pentru cetăţenie activă în lumea digitală şi dezvoltarea abilităţilor a cel puţin 30 de reprezentanţi ai Asociaţiei GO-AHEAD şi ai altor ONG-uri active în judeţul Prahova.
Rezultatele proiectului includ o analiză de evaluare a strategiilor la nivelul judeţului Prahova, o hartă a facilităţilor digitale disponibile cetăţenilor, diverse materiale educative pe teme de cetăţenie activă şi digitală, sesiuni de consultare cu ONG-uri şi parteneri sociali, campanii de conştientizare, parteneriate cu ONG-uri locale şi programe de formare.
Valoarea totală a proiectului a fost de 419.997,86 lei, cu finanţare nerambursabilă totală de 411.597,89 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din Fondul Social European a fost de 349.858,23 lei şi valoarea eligibilă nerambursabilă din bugetul naţional de 61.739,66 lei. Cofinanţarea eligibilă a Beneficiarului a fost de 8.399,97 lei.
Proiectul s-a derulat cu sprijinul Consiliul Judeţean Prahova, în baza Acordului de Parteneriat pentru Dezvoltare Locală.