Un şofer  din Floreşti a publicat luni noapte, pe facebook,un mesaj de mulţumire adresat unui echipaj al  Poliţiei Rutiere Prahova
Un şofer din Floreşti a publicat ,luni noapte, pe facebook,un mesaj de mulţumire adresat unui echipaj al  Poliţiei Rutiere Prahova.
Bărbatul a fost oprit de poliţiştii rutieri, în zona de Nord a Ploieştiului (la km 5),  cu peste 100 km/oră şi cu avariile aprinse, acesta a încercat  să ajungă urgent  cu fetiţa sa la Spitalul de Pediatrie.
Poliţiştii rutieri i-ar fi spus „Du-te liniştit şi rezolvă treaba cu fetiţa, îmi pare rău că te-am oprit din mers,te însoţim dacă vrei”.
 Mesajul a fost publicat pe grupul ”INFO TRAFIC PRAHOVA„ 
”Vreau să mulţumesc public(poate sunt pe grup domnii de la rutieră) echipajului de la Rutieră care erau la Regina Zorilor la 23.40... care a dovedit incă odată, că  există oameni cu inimă cu suflet...cu conştiinţă.
Mergeam de la Floreşti spre Spitalul de Pediatrie cu probleme medicale(urgente)la una dintre fetiţele mele,cu avariile aprinse,cu o viteză de peşte ..100 km/h.....domnii de la rutieră au aprins semnalele lumionase(era şi normal,pentru că circulam relativ cu viteză),m-au oprit şi m-au întrebat de ce merg aşa tare....când le-am explicat situaţia....Cu o voce de părinte..au spus:....du-te liniştit şi rezolvă treaba cu fetiţa,îmi pare rău că te-am oprit din mers..te însoţim dacă vrei.....deci chiar sunt oameni în România asta care înţeleg ce înseamnă să fi părinte,să fi la disperare...Respect Poliţia Română .
Dumnezeu să vă dea sănătate şi să vă răsplătească înzecit gestul superm”
Foto ilustrativ şi captură  ”INFO TRAFIC PRAHOVA„