Dosar penal pentru o profesoară de la Liceul Teoretic  Azuga .Aceasta este cercetată pentru abuz în serviciu şi fals în înscrisuri oficiale
La sfârşitul lunii mai a.c., o profesoară de matematică  de la  Liceul Teoretic Azuga ar fi făcut abuz în serviciu şi fals în înscrisuri oficiale, în Săptămâna Verde, aceasta a pus  în catalog rezultatele de la simularea Evaluării Naţionale fără înştiinţarea elevilor şi a părinţilor.
Mai mult, în trecut părinţii şi elevii au acuzat-o pentru comportament abuziv,hărţuire verbală şi bullyng.
Împotriva profesoarei fiind depuse sesizări la Inspectoratul Şcolar Prahova şi de la foştii elevi.
”În zilele de 29, respectiv 31 mai a.c., la sediul Poliţiei staţiunii Azuga, s-au prezentat trei persoane, care au declarat faptul că au nemulţumiri cu privire la comportamentul de la clasă al unui cadru didactic al copiilor lor, elevi ai unei unităţi de învăţământ din staţiune. 
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la nivelul unităţii de învăţământ este în curs o anchetă disciplinară cu privire la situaţia existentă. 
Totodată, a mai rezultatul faptul că profesoara ar fi notat un elev, în timp ce, în cadrul unităţii de învăţământ erau planificate alte activităţi, de natură extraşcolară. 
În cauză, la acest moment, poliţiştii efectuează cercetări în vederea clarificării situaţiei de fapt, urmând ca la finalizare, în funcţie de rezultatul acestora să fie luate măsurile legale în consecinţă. 
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz în serviciu şi fals material în înscrisuri oficiale.” a precizat Poliţia Prahova.
 
Foto ilustrativ/telegrama.ro