IJP Prahova„Pregatirea face diferenţa”
În perioada 12-23 iunie a.c., 36 de poliţişti nou încadraţi la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, precum şi la  Şcoala de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr Câmpina parcurg un modul de instruire în domeniul tragerii cu armamentul din dotare, organizat de poliţiştii din cadrul Serviciului Pregătire Profesională, alături de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova. 
Totul, pentru a avea poliţişti profesionişti, capabili să răspundă în mod adecvat provocărilor cu care se confruntă în mediul operativ. 
După parcurgerea componentei teoretice a modulului şi executarea unor exerciţii demonstrative pentru deprinderea abilităţilor necesare pentru manipularea armamentul din dotare în condiţii de siguranţă, care s-a desfăşurat la sediul Inspectoratului, activitatea de pregătire s-a mutat în poligonul Şcolii de Agenţi de Poliţie Vasile Lascar Câmpina, unde au executat mai multe şedinţe de tragere. 
Pregătirea iniţială şi continuă a poliţiştilor nou veniţi este parte a măsurilor luate la nivelul instituţiei pentru asigurarea unui serviciu poliţienesc de calitate pentru siguranţa cetăţenilor.