Anunţ recrutare candidaţi - Penitenciarul de Femei Ploieşti - Târgşorul Nou

Admitere în sistemul poliţiei penitenciare 2023 

            Penitenciarul de Femei Ploieşti – Târgşorul Nou recrutează candidaţi în vederea participării la concursul de admitere pentru Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna, program de studii postliceale, învăţământ militar preuniversitar, cu durata de 1 an, sesiunea septembrie 2023, pentru locurile repartizate sistemului poliţiei penitenciare, astfel:

·         CURSURI DE ZI, DURATA STUDIILOR 1 AN – 260 DE LOCURI, după cum urmează:

a) Specializarea SIGURANŢA DEŢINERII ŞI REGIM PENITENCIAR

- 30 de locuri – femei

- 190 de locuri – bărbaţi

b) Specializarea EVIDENŢĂ DEŢINUŢI

- 20 de locuri - bărbaţi şi femei

 

c) Specializarea SECRETARIAT

- 20 de locuri - bărbaţi şi femei

 

Concursul de admitere se organizează şi se desfăşoară în conformitate cu Metodologia de admitere în Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna, aprobată prin decizia directorului Şcolii cu nr. 400052/DIR/SNTOBC/12.05.2023, întocmită în conformitate cu Metodologia-cadru de admitere aprobată prin Ordinul ministrului justiţiei nr. 3917/C/2021.

Toate actele normative, precum şi toate anunţurile şi planificările privind organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere pot fi vizualizate pe pagina de internet a şcolii: www.anp.gov.ro - secţiunea „Unităţi penitenciare” / „Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna” – penultima din lista de unităţi.

Informaţii  suplimentare se pot obţine de pe pagina oficială a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor www.anp.gov.ro - sau telefonic la numărul  0244/381254, 380770/ Fax: 0244/380345 int.144, Biroul Resurse Umane şi Formare Profesională – Penitenciarul de Femei Ploieşti – Târgşorul Nou.

 Sursă:Comunicat Penitenciarul de Femei Ploieşti – Târgşorul Nou

Foto ilustrativ