Poliţiştii locali din Ploieşti au desfăşurat 13 acţiuni de control în mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului

 

Comunicat Poliţia Locală Ploieşti

În cursul lunii mai a.c., poliţiştii locali din cadrul Birourilor de Ordine Publică şi Intervenţie Rapidă, în colaborare cu lucrători din cadrul TCE Ploieşti, au desfăşurat 13 acţiuni de control în mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului.

În urma legitimării unui număr de 418 persoane, reprezentanţii operatorului de transport public de persoane au aplicat 388 sancţiuni contravenţionale, 17 bilete de suprataxă şi au întocmit 13 documente constatatoare.

Totodată, 7 călători au fost sancţionaţi contravenţional de către poliţiştii locali pentru documente de identitate expirate şi consum de alcool în mijloacele de transport în comun.

Poliţia Locală Ploieşti desfăşoară acţiuni de prevenire a faptelor antisociale în mijloacele de transport în comun de pe raza municipiului, în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă pentru cetăţeni.

Totodată, informăm ploieştenii că suntem permanent la dispoziţie prin Dispeceratul instituţiei, la numerele de telefon 0244/954 şi 0244/513255, precum şi prin intermediul adresei de e-mail : office@polocploiesti.ro.

Foto ilustrativ