Poliţiştii locali au efectuat acţiuni  în parcurile din Ploieşti. Aceştia au găsit obiecte de valoare şi sume de bani, le-au  predat proprietarilor

Acţiuni desfăşurate în parcuri

În perioada 30 mai – 05 iunie 2023, poliţiştii locali din cadrul Birourilor de Ordine Publică au desfăşurat acţiuni pentru asigurarea respectării legislaţiei în vigoare, referitoare la curăţenia în parcurile şi locurile de joacă din municipiu.

Astfel, au fost legitimate 220 de persoane şi aplicate 137 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 27.240 lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, fumatul în spaţiile amenajate pentru locuri de joacă, aruncarea de resturi menajere, inclusiv coji de seminţe pe domeniul public, precum şi pentru documente de identitate expirate. Totodată, 69 de persoane au fost avertizate verbal cu privire la respectarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Bunuri găsite şi restituite deţinătorilor

În seara de 1/2 iunie 2023, în jurul orelor 22:25, echipajul auto aflat în patrulare pe Bulevardul Republicii, a găsit pe o bancă din Parcul ”Mihai Viteazul” un telefon mobil, o sumă de bani şi un abonament TCE. Poliţiştii locali l-au identificat pe deţinătorul bunurilor – numitul G.A. – predându-i acestuia pe bază de proces-verbal de predare-primire bunurile pierdute.

 De asemenea, în jurul orei 02:00, în timp ce patrula în zona Cablul Românesc, acelaşi echipaj auto a găsit în staţia TCE un rucsac în care se aflau mai multe bunuri precum îmbrăcăminte, card bancar, card de sănătate, act de identitate şi o sumă de bani. Proprietarul a fost identificat de poliţiştii locali în persoana numitului F.A., căruia i-au fost restituite bunurile, pe bază de proces-verbal de predare-primire.

Suntem permanent la dispoziţia cetăţenilor prin Dispeceratul instituţiei, la numerele de telefon 0244/954 şi 0244/513255, precum şi prin intermediul adresei de e-mail : office@polocploiesti.ro .

Sursă:Comunicat Poliţia Locală Ploieşti

Foto ilustrativ