1 Iunie, o zi altfel  pentru copiii din centrele  DGASPC Prahova
COMUNICAT DE PRESĂ DGASPC Prahova
1 iunie – Ziua Internaţională a Copilului este cel mai bun prilej pentru a sărbători cea mai frumoasă şi mai plină de bucurii perioadă a vieţii – COPILĂRIA!
Pentru a marca acest moment într-o atmosferă plină de culoare şi entuziasm, pentru toţi copiii din unităţile de protecţie şi din centrele de zi ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova sunt organizate activităţi distractive create şi pregătite special pentru a face din această zi una de neuitat.
Copiii de toate vârstele sărbătoresc cu muzică, dans, jocuri cu baloane colorate şi baloane de săpun, întreceri sportive şi multă voie bună alături de cei care le sunt aproape în fiecare zi şi de prietenii care le pregătesc surprize cu această ocazie specială. De asemenea, sărbătoriţii zilei participă la excursii şi la evenimente organizate în comunitate, iar în atelierele culinare sunt pregătite cele mai apreciate preparate dulci şi desigur ”Tortul copilăriei”.
Reuşita acestei sărbători speciale a copilăriei este completată de vizitele şi darurile oferite cu generozitate de către colaboratorii şi sponsorii care ne sunt alături de fiecare dată.
La mulţi ani tuturor copiilor!