D.G.A.S.P.C Prahova organizează o activitate de prevenire a traficului de persoane, vineri, la  Complexul de Servicii Comunitare ”Sf. Maria” Vălenii de Munte

 

 

Comunicat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova în parteneriat cu Asociaţia Centrul de Advocacy şi Drepturile Omului (CADO) şi Asociaţia Institutul pentru Parteneriat Social Bucovina (IPSB), organizează vineri, 12 mai, începând cu ora 15.00, la Complexul de Servicii Comunitare ”Sf. Maria” Vălenii de Munte, o activitate de informare şi conştientizare privind traficul de persoane în rândul copiilor/tinerilor cu vârstă între 8-18 ani. La eveniment vor participa copii/tineri cu măsură de protecţie aflaţi în evidenţa instituţiei noastre.

Această activitate face parte din proiectul „PACT.CO - Prevenire, Advocacy şi Conştientizare împotriva Traficului de Copii”, prin care se derulează Campania naţională de informare a copiilor cu privire la problema traficului de persoane, cauze, efecte, modul de recrutare şi metode de evitare, susţinută de dr. prof. univ. Aurora MARTIN.

Ne exprimăm speranţa că acţiunea îşi va atinge scopul şi va contribui la prevenirea şi conştientizarea pericolului real pe care îl reprezintă fenomenul traficului de persoane în rândul minorilor.

Foto ilustrativ Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova