Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de poliţiştii prahoveni

La data de 8 mai a.c., Judecătoria Ploieşti a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii privind pe un bărbat în vârstă de 37 de ani, domiciliat în comuna Colceag, prin care acesta a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 2 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă.

Şi poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de poliţie rurală Blejoi au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Ploieşti pe numele unui bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Bucov.

Bărbatul în cauză are de executat o pedeapsă de 3 ani şi 9 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt calificat.

 Tot ieri, Judecătoria Ploieşti a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii pe numele unui bărbat în vârstă de 55 de ani, domiciliat în comuna Lipăneşti, prin care acesta a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 5 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În baza mandatelor, poliţiştii Secţiilor de poliţie rurală Ciorani şi Blejoi, dar şi cei din cadrul Poliţiei oraşului Boldeşti Scăieni au identificat persoanele în cauză şi au fost depuse în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mărgineni, din judeţul Dâmboviţa.

Sursă:IPJ Prahova
Foto ilustrativ