ÎNCEPE CAMPANIA BLOOD NETWORK 2023.Salvează o viaţă, donează sânge şi intri gratuit la UNTOLD sau Neversea

Muzica dă viaţă, iar prin campania BLOOD NETWORK o poţi da mai departe! Organizatorii festivalurilor UNTOLD şi Neversea dau startul celei mai longevive iniţiative de donare de sânge din România, BLOOD NETWORK, care a ajuns, în acest an, la a 9-a ediţie. De la începutul campaniei au fost salvate peste 60.000 de vieţi, cu ajutorul a peste 18.000 de donatori din întreaga ţară.

În 2023, campania BLOOD NETWORK îi aşteaptă pe eroii care salvează vieţi să se implice, să susţină donarea de sânge şi să se bucure de cele mai frumoase experienţe de festival. Perioada de desfăşurare este 13 mai - 25 iunie, iar donatorii sunt aşteptaţi atât la caravana mobilă, care va ajunge în 12 oraşe din România, cât şi la centrele de transfuzii din ţară. 450 de mililitri de sânge, în atât stă, uneori, salvarea unei vieţi. Spitalele din ţară au nevoie anual de 500.000 de unităţi de sânge pentru a salva vieţi.

DONEAZĂ LA CARAVANA MOBILĂ ŞI PRIMEŞTI BILET DE O ZI LA UNTOLD SAU NEVERSEA

Anul acesta, Alexandria şi Galaţi se alătură iniţiativei BLOOD NETWORK. Numărul de oraşe unde fanii UNTOLD sau Neversea pot dona sânge este de 12 : Cluj-Napoca, Timişoara, Zalāu, Piatra-Neamţ, Craiova, Sibiu, Ploieşti, Bucureşti, Târgu Mureş, Constanţa, Alexandria şi Galaţi.

Eroii care donează sânge la caravana mobilă, între orele 8:00 şi 14:00, şi se înscriu în baza de date ,,Şi Eu Donez” (reteaua.sieudonez.ro) primesc un bilet de o zi pentru prima zi de festival la UNTOLD sau Neversea 2023 şi tichete de cumpărături în valoare de 50 de RON din partea Kaufland România.

În 2023, Reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA se alătură campaniei BLOOD NETWORK şi pune la dispoziţie ambulanţe în fiecare dintre cele 12 oraşe.

Donarea la caravana mobilă se face în limita capacităţii de recoltare.

Calendarul caravanelor mobile BLOOD NETWORK 2023

13 - 14 mai - Cluj-Napoca, Kaufland - Strada Fabricii 12

20 - 21 mai - Târgu Mureş, Kaufland - Strada Gheorghe Doja 66

20 - 21 mai - Timişoara, Kaufland - Strada Chimiştilor 5-9, Vidrighin

27 - 28 mai - Craiova, Kaufland - Calea Bucureşti 72

27 - 28 mai - Alexandria, Kaufland - Calea Bucureşti 168

3 - 4 iunie - Sibiu - Kaufland - Strada Sibiului, DN 1A

3 - 4 iunie - Piatra Neamţ - Kaufland - Strada Obor 2A

10 - 11 iunie - Zalău, Kaufland - Bulevardul Mihai Viteazul 49

17 - 18 iunie - Ploieşti, Kaufland - Strada Predeluş 1A, Piaţa 1 Decembrie 1918

17 - 18 iunie - Galaţi, Kaufland - Bulevardul Henri Coandă 7

24 - 25 iunie - Bucureşti, Kaufland - Strada Mihail Sebastian 88C

24 - 25 iunie – Constanţa, Kaufland - Bulevardul Tomis 437

EDY CHEREJI, Co-Fondator UNTOLD Universe:

,,La fiecare ediţie am fost impresionaţi de implicarea extraordinară a fanilor UNTOLD şi Neversea în această campanie care are scopul de a salva vieţi. BLOOD NETWORK a ajuns la a 9-a ediţie şi am reuşit să salvăm, cu ajutorul donatorilor, zeci de mii de vieţi. Anul acesta am inclus în caravana BLOOD NETWORK două oraşe, este vorba de Alexandria şi Galaţi, avem suportul partenerilor noştri de tradiţie de la Kaufland şi al medicilor. În acest an ni se alătură şi reţeaua Regina Maria, care ne oferă suport logistic. Noi îi aşteptăm pe oamenii de bine la caravana mobilă, care ajunge în 12 oraşe din România, dar şi la centrele de transfuzii din ţară. Suntem încrezători că vom reuşi să primim mulţi tineri donatori care vor să facă o faptă bună, să salveze o viaţă şi să se bucure de experienţele noastre de festival, fie la UNTOLD, fie la Neversea.

KATHARINA SCHEIDEREITER, Manager CSR Kaufland România:

Împreună cu Neversea şi UNTOLD, dăm drumul unei noi ediţii a caravanei BLOOD NETWORK, în parcările magazinelor Kaufland din toată ţara. Aşteptăm cu entuziasm toţi tinerii care vor să contribuie pentru o cauză atât de importantă, donarea de sânge.”

Regina Maria - Reţeaua Privată de Sănătate:

Suntem încântaţi să anunţăm faptul că de anul acesta Regina Maria - Reţeaua Privată de Sănătate intră în BLOOD NETWORK, cea mai amplă campanie de donare de sânge, la nivel naţional. Susţinem logistic acest proiect, extrem de important pentru salvarea de vieţi, cu echipe medicale de prim ajutor şi flotă de ambulanţe, pentru a asigura starea de bine şi siguranţa donatorilor. Sub umbrela #parteneriatesănătoase, ne alăturăm iniţiativelor care contează şi care fac cu adevărat diferenţa în viaţa oamenilor”, au declarat reprezentanţii reţelei de sănătate.

Cei care vor dona sânge în Centrele de Transfuzii din ţară trebuie să acceseze site-ul untold.com sau neversea.com, secţiunea BLOOD NETWORK, pentru a completa formularul de înscriere, vor ataşa o poză cu adeverinţa de donator, după care vor primi pe adresa de e-mail un voucher, cu care vor putea achiziţiona abonamente la preţuri speciale la UNTOLD sau Neversea.

Doritorii se pot înscrie prin formular, pentru a dona în Centrele de Transfuzii, accesând următoarele link-uri:

Pentru UNTOLD:

https://forms.monday.com/forms/e8bdd388d31d7394a3e6919a444e1606?r=use1

Pentru Neversea:

https://forms.monday.com/forms/c623913372bb06667731a23ebae27401?r=use1

Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu platforma „Şi Eu Donez”, Reţeaua privată de Sănătate REGINA MARIA şi cu ajutorul Institutului Naţional De Transfuzii Sanguine.

Neversea 2023 are loc între 6 şi 9 iulie în Constanţa.

UNTOLD 2023 are loc între 3 şi 6 august în Cluj-Napoca.

Sursă:Comunicat UNTOLD GRUP

 

 

 

 

 

CONTACT:

Ioana Chereji

Head of Communication UNTOLD Universe

ioana.chereji@untold.com