Abandonarea deşeurilor în afara platformei gospodăreşti monitorizată video de poliţiştii locali din Ploieşti (video)

Miercuri, 26 aprilie 2023, în jurul orelor 17:00, în imaginile video înregistrate la Dispeceratul Poliţiei Locale Ploieşti, a fost depistat numitul Ş.N. în timp ce abandona saci cu deşeuri, lângă platforma de colectare situată pe Aleea Petrochimiştilor.

Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei, conform prevederilor H.C.L. nr. 34/2019 referitoare la modificarea şi completarea H.C.L. nr. 218/2015 privind aprobarea Regulamentului serviciului de salubrizare în municipiul Ploieşti.

 Menţionăm faptul că prin Dispeceratul instituţiei noastre sunt monitorizate 52 videocamere, amplasate la platformele de colectare a deşeurilor menajere de pe raza municipiului.

Poliţia Locală Ploieşti condamnă săvârşirea unor astfel de fapte ce contravin normelor de convieţuire socială şi face apel la spiritul civic al cetăţenilor, pe care îi îndeamnă să semnaleze Dispeceratului instituţiei, la numărul de telefon 0244/954 sau poliţiştilor locali aflaţi în patrulare, orice încălcare a regulilor sociale, a ordinii şi liniştii publice.

Sursă şi video: Poliţia Locală Ploieşti