Penitenciarul de Femei Ploieşti -Târgşorul  Nou scoate la concurs  mai multe posturi

    În vederea încadrării ca poliţist de penitenciare, Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul - Nou scoate la concurs, din sursă externă, următoarele posturi:

-       - 10 de posturi vacante de execuţie de agent operativ (6 posturi femei şi 4 posturi bărbaţi) în cadrul sectorului operativ. Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul - Nou până la data de 28.04.2023, inclusiv, ora 15.00.

-       - două posturi vacante de execuţie - ofiţer economist şi agent instalator în cadrul sectorului economico - administrativ. Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul - Nou până la data de 03.05.2023, inclusiv, ora 15.00.

- un post vacant de execuţie ofiţer psiholog în cadrul sectorului reintegrare socială. Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul - Nou până la data de 02.05.2023, inclusiv, ora 15.00.

Condiţiile specifice de ocupare a posturilorprobele de concurs, precum şi bibliografia şi tematica de concurs, Prezentarea generală a posturilor, Normele şi baremele specifice privind organizarea, desfăşurarea şi evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu sunt prevăzute în Anexele la anunţul de concurs şi se regăsesc pe site-ul unităţii la adresa: http://anp.gov.ro/penitenciarul-de-femei-ploiesti-targsorul-nou/cariera/concursuri/concursuri-in-derulare

Informaţii suplimentare se pot obţine de la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul - Nou, telefonic la nr. 0244/381254 sau 0244/380770, interior 144 sau prin e-mail la adresa concurs-targsor@anp.gov.ro precum şi pe site-urile Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul - Nou şi al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

- un post vacant din sectorul medical – medic specialist/ primar în specialitatea medicină generală/ medicină de familieLa concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condiţiile generale, precum şi condiţiile specifice de ocupare a posturilor.

Dosarele complete se transmit fie prin poşta electronică pe adresa de e-mail concurs-sprahova@anp.gov.ro, fie se depun personal, în intervalul orar 08.00 – 15.00, la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarului – Spital Bucureşti  - Rahova, până la data de 21.04.2023, inclusiv.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarului – Spital Bucureşti  - Rahova, telefonic la nr. 0214211746 interior 351/360 şi pe site-urile Penitenciarului – Spital Bucureşti  - Rahova şi al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor:

Publicat 05.04.2023 – Concurs de ocupare, din sursă externă, a 10 posturi de medic medicină generală/medicină de familie la Penitenciarul Bucureşti-Rahova, Penitenciarul Codlea, Penitenciarul Giurgiu, Penitenciarul Mărgineni, Penitenciarul Ploieşti, Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul-Nou şi Penitenciarul-Spital Bucureşti-Rahova – Penitenciarul-Spital Bucureşti-Rahova (gov.ro)

Sursă:Comunicat de presă   Penitenciarul de Femei Ploieşti -Târgşorul Nou

Foto ilustrativ