Absolvenţi ai şcolii de poliţie, încadraţi în structurile de poliţie prahovene
A fost o zi cu emoţii la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, unde, începând cu data de 10 aprilie a.c., 77 de agenţi de poliţie şi-au început cariera de poliţişti. 
 
Cei 77 de agenţi debutanţi de poliţie, promoţia aprilie 2023 a Şcolii de Agenţi de Poliţie ”Vasile Lascăr Câmpina”, au fost repartizaţi, în fucţie de media obţinută la absolvire, în structurile operative ale Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, în mediul urban şi rural. 
 
Poliţiştii nou încadraţi au fost prezentaţi personalului unităţii, au fost instruiţi cu privire la regulamentul interior şi activităţile pe care urmează să le desfăşoare în perioada imediat următoare, intrând în programul specific de tutelă, cu durata de 6 luni, în care îşi vor însuşi atribuţiile şi sarcinile sub îndrumarea unor poliţişti  cu experienţă. 
 
Totodată, ne bucurăm de faptul că şeful promoţiei aprilie 2023 al celor două şcoli de agenţi de poliţie, atât cea de la Câmpina, cât şi cea de la Cluj, este un prahovean, agent de poliţie Burlacu Roberto, din oraşul Comarnic, care a absolvit cursurile şcolii cu media 9,88. 
 
Tuturor le urăm bun venit şi succes în carieră!
 
Sursă:IJP Prahova